Tetrafrossa!

2 filtar, tröja, täcke, vetevärmare och en filt som täpper igen vid fönstret. Det är vad jag sover med om nätterna. Sexy va? Njet men det är för jävligt kallt för någon har missuppfattat och vridit mot minus i stället för plus och DEN människan skulle jag vilja möta i en mörk gränd. Jaja ni fattat. Yes jag fryser!!


I dag var i alla fall stora lassa dagen då ådror skulle sprängas, punkteras eller vilka ord man nu använder för att göra det mer dramatiskt? Det är trots allt bara några prover men i min hjärna känns det som djävulen själv och efter 5 stick och en nål i foten gick det vägen. Men det blir ingen blodgivare av mig det överlåter jag till de tappra! 1 lassa dag kvar, 4 Umeå dagar sen stockholm med Norsjömaffian :P

Fast i ett farligt beteende

Jag har förvandlats till en äkta filmgeek. Slutat kamma håret, vänt på dygnet och ser bara film, film, film! Tur som fan att jag ska på lassa nästa vecka, få besök av mamma och senare till Stockholm. Annars finns risken att mina ögon kommer blöda av detta tittande. Kan inte skolan börja snart eller att ett jobb dyker upp så jag kan få bli mitt vanliga fabulous jag och ta lite ansvar ;)

Men som Rihanna shhh... jag ska se film nu så stör inte.





























Grått, grått eller hmm grått?

Som jag velar, vrider och vänder och ändrar mig hela tiden. Eller egentligen har ju 95% varit spikat sedan länge men det svåraste återstår, kaklet! Grått ska det vara men nyans, form, blankt, matt, flammigt, roburst, stort eller smått? Det är ju inte varje dag man byter kakel och efter morgonens besök trodde jag att jag hittade rätt men väl hemma igern så börjar jag nojja. Fuck off beslutsångest spökena, fuck off!

Det är i alla fall dessa bilder jag utgår från, en del har jag bestämt mig för och en del är mer bara inspiration.

Two beds and a coffee machine

Jag är trött. Så trött att jag bums borde hoppa i säng och sova… eller vänta nu jag är så trött att jag borde fan ha två sängar att sova i! Alltså mega dubbel espresso trött. Vad nu det innebär?


Var på Costas och Rex igår och 1) jag drack knappt något 2) ja gick hem tidigt, gäspade mig i säng och sov inte en blund! Fan vad värdelöst att somna 07:00 och upp 11:00 för att likt en zombie flyta omkring här i lägenheten. Så vet ni vad jag ska koppla ett dropp i armvecket fyllt av kaffe, placera mig i sängen UNDER täcket och se film! Hurra för lediga dagar.


My two new darlings. Alltså inte mig själv utan tröja och örhängen :)

En puss på mig själv!

Kunskap är makt! Så löd ”dagens ordspråk” på Facebook och jag börjar undra om detta är det tecken jag gått och väntat på? I min förvirring ang hösten om den ska fyllas med jobb eller skola börjar nu se lite klarare och det där budskapet kanske var den sista knuffen i en av riktningarna. Det blir helt enkelt skola! Barn- och ungdomspsykiatri 50% och om om om jag hittar något så är det inte helt uteslutet med en jobbpraktik på 50% så jag håller tummar och tår att den där Thomas skall svar så jag får börja fylla almanackan!

 

För övrigt vill jag ge mig själv en klapp på axeln för att avklarat en hel del telefonsamtal som stått på ångestlistan och nu fattas bara ett så för helvete svara!!

Så en puss till mig själv. Bra jobbat!

Vad är viktigast på jorden?

Vad är viktigast på vår jord?

Mat pengar eller vänliga ord?

Är det om man får gå i skola eller ej?

Eller om man får en snygg kille eller tjej?

Är det om ens dröm blir sann?

Eller om man på trisslotten vann?

Om du har en vän på din sida fryser du inte om det blir kallt.

För kärlek och vänskap är viktigast av allt!

Sköt om er alla…å ta hand om varandra.

 

”städade” min iPhone och fann en bild tagen på dessa sanna ord under förberedelserna av tjejgruppen på Bräntis. Så don’t forget vänner is da shit och tack för dem jag har i mitt liv <3

Behind sleepy hazel eyes

Spotify står på ”Teenz” vilket innebär Kelly Clarkson, Darin, Chris Brown, Jordin Spoarks. Ja där landade jag efter en lång dag, mycket jävla rensning av papper och ett långt förvirrat samtal med C som fastat sig snurrig. Så nu är det bara jag, köksinredning och Teenz listan. Helt lagom nivå för denna kväll!

Sporty Spice

Ja jag känner mig så där äckligt hurtig idag och faktiskt riktigt stolt över mig själv. Klockan ringde kl 8 sen har förmiddagen bestått av färg, tapet, kakel, golv, färg, tapet, tapet, … ja ni fattar va? Kök ska piffas upp under hösten och idag var stora inspirationsdagen med besök på happy home. Så medans jag känner mig så där sporty och hurtig så ska data rummet få sig en ordentlig genomgång. Vadå fredag!? Helvete jag fyller ju år på söndag så medans jag är ung och fräsch så ska det utnyttjas. Helg tar vi någon annan gång för nu ska högen med visitkort till hantverkare avklaras!

Antabus tack!

Aaah ska på stan idag, snick snacka med arbetsförmedlingen och jaga inredningssaker. Ja inredningssaker så snälla du där uppe bland molnen skänk lite styra till mig att stå emot alla fina, härliga höstkläder som börjar välla in! Jag behöver antabus! Mot kläder, inte alkohol!


Det är alltså detta jag ska lyckas motstå i morgon!

Höst = kläder & inredning

Klä om stol – Check!

Fixa ny tavla – Check!

Jag är på gång nu och redo att välkomna hösten. Solen får mer än gärna stanna men mörka kvällar skulle göra susen för alla ljus jag samlat på mig. För det är ändå något speciellt med hösten då det kommer till inredning och kläder! Hmm ja kläder ja, som jag inte skall köpa, för nu gäller operation kök och jag gissar att det lär kosta mer än favoritjeansen hos Acne. Why?!

Hittade några crap bilder på mitt datarum. Från beige till svart och rött och efter ikväll går det lite mer åt lila. Men det visar jag någon annan dag :)

 

I keep dancing on my own

I onsdags kom vi från Norsjö sen har jag och C aka ”boss” bekantat oss med ”The Expendables", han har lagat nå kurdisk mat jag aldrig smakat och vi har bara andats. Men han har nu åkt vilket betyder att vardagen börjar i morgon och jag har lovat mig själv att jag ska träna, ringa hantverkare, ringa ”måsten” samtal och äta riktig mat. Men i skafferiet ligger mat jag aldrig ätit förr, vet inte hur man ska göra eller hur det ska smaka. Det blir ingen husmor av mig. Kom tillbaka!




bild: google

Mer hångel åt svenska folket!

Sverige är inte alls befridad från hälsoproblem som ångest och hjärt- och kärlsjukdomar. Men jag kan här med avslöja att jag hittat botemedlet och försöker nu sprida den kunskapen så vi kan göra oss kvitt alla sjukdomar, ångest och krämpor. Vi måste helt enkelt hångla mer! Så grabba tag i din partner, killen på stan, tjejen på Ica och hångla loss lite.



Vid beröring frigörs hormonet oxytocin som får kroppen att slappna av, känna tillit och minska på negativa känslor som rädsla, stress och smärta. Detta funkar alltså som skydd mot hjärt- och krälsjukdomar och ångest. Man menar också att Beröring och närhet är essentiella delar i en människas liv och forskare menar att spädbarn som får för lite av den varan riskerar att bli deprimerade i vuxen ålder.


 










 








 

Come closer

Time to get personal. För flera år sedan hade jag en blogg, en blogg ingen visste om. En blogg som var anonym. Hittade i min dator det allra första inlägget som skrevs, and here it comes!


Jo för det är det jag är bra på, på make up. Jag är bra på att måla dit de leende röda läpparna, de tindrande ögonen och de friska och rosiga kinderna. Jag är bra på att ta på mig den där masken av Foundation och inte släppa någon så nära att de kan urskilja mina skavanker. När folk frågar hur jag mår säger jag oftast bra även om det är en pissig dag och jag vill bara ligga kvar under täcket. Jag är ganska dålig på att sätta ord på mina tankar och jag gillar inte att lasta mina problem på andra. Mina problem är mina problem, något som jag måste ta tag i. Att skriva i denna blogg gör jag för min egen skull, som en träning till att våga prata om det jag funderar kring, mina känslor. Att sätta ord på dem för att se dem i ett annat ljus. Make up är därför i denna blogg inte synonymt med mascara, läppstift eller annat smink utan en symbol för den mask många tar på sig för att dölja sitt innersta.


Idag 2010 känns allt lite för mycket drama och jag kan inte identifiera mig med mitt tidigare jag. Det är dags att gå vidare.

My baby are coming to town

Regn, rusk och djävulskap. I natt kvar i min gamla säng, en dag kvar med the dogs, familjen och luften i Sörbyn. Jag har börjat ställa min kos mot Umeå igen and it feels great! Men först innan jag kan slappna av helt, andas ut och känna lugnet så ska ett litet besök avklaras. Litet besök? Hmm där ljög jag för litet är det inte utan fjärilarna flaxar hejdvilt, djungeltrumman går het och jag kan inget annat säga än att my baby are coming to town idag!

Shoot to kill

Får jag presentera my number 2 boyfriend?


Download Mixtape | Free Mixtapes Provided by DatPiff.com

My crew augusti


Just wanna eat him! Och stjäla hennes stylist! Månadens favorit personer och nu finns videon.

Im hot!

I princip alla kläder som går att ta av är av och nu återstår bara att krypa ur mitt skinn om jag inte ska dö här i värmen. I förrgår spöregnade det, igår skvittrade det och idag dör jag av värmeslag. It’s to damn hot! Mysigt tetra problem att värmen framkallar feber men trots det väljer jag sol framför alla andra väder väderguden kan framkalla. Så då hade jag fått klaga lite på solen och värmen, fy skäms på mig!

Jag förstår inte min blogg



Googel är bra, googel är kul så för ett tag sedan la jag hit en liten sak på min blogg som översätter texten till språk jag aldrig hört talas om eller förstår. För vad sägs om Galiciska och jiddisca? Var pratar man det liksom? Hur som helst ser inte min text lite cool ut på språket Makedonska

Det handlar inte om hur hårt du kan slå

Vem hade trott att filmen Rocky skulle leverera ett klockrent citat som här med kvalat på min mantra lista? Och vem hade trott att det var den brasilianska topmodellen Fernando Fernandes som fångade min uppmärksamhet? Nu råkar det vara så att det kanske inte var mannen själv som fångade mitt intresse utan snarare hans livshistoria från D&G modell till Paraplegiker med sikte på Paralympics 2012. Men här med adopterar jag Fernandos livsfilosofi raka spåret från filmen Rocky.



”Det handlar inte om hur hårt du kan slå. Det handlar om hur hårda slag du kan ta emot och ändå gå framåt. Det är så man vinner.”

Hot Coral!

Detta är min räddning dessa 3 semester veckor! Do NOT bite your N A I L S!! Älska Hot Coral från Isadora :P

Don't fucking tell me what to do

Nu när beachen är över känns allt som en nedräkning tills sommaren är nerpackad och ställd i förrådet tills nästa år. Problemet är dock att jag har inget att räkna ner till, inte som folket som började jobbet idag efter semestern. De vet vad de hade att förbereda sig inför, jag har inget. Ingen direkt skola jag måste gå och inget specifikt jobb att ladda om inför vilket känns väldigt konstigt. Inget att kicka igång hösten med annat än trippen till Stockholm med mina childhood girls vilket inte är fy skam men den är ju över på några dagar! Nej helvete jag tror jag flyttar utomland för där går inte solen i moln och påminner om att det är höst och dags att återgå till en vardag! Ångest.

Ska det kännas så här :S

Hel, ren och trött ligger jag i sängen och försöker gå igenom helgen i mitt trötta huvud. Men hur var det nu då på norsjö beach 2010? Ingen jäkla aning och det beror inte på alkohol intag för jag var rätt städad utan det var min söta jävel i Norrlands skogarna som ställde till det. Att gå ut på krogen som icke singel är en helt annan sak och jag som sagt att jag aldrig skulle bli en sån där. Ja en tjej som inte kan ha kul med vänner utan att tänka på the guy, men i alla fall så var jag fast denna helg. Varje pussande par fick mig att längta. Skaka rumpa och we dont speak americano fick mig att tänka på sist vi sågs. Varje par jag såg tjaffsa fick mig att le åt gången då mina skämt gick lite för långt och du la på luren. För att sedan säga att du inte kan bli arg på mig för att du älskar mig. Japp de tre läskiga orden som jag tidigare raderat ur mitt ordförråd för att numera översvämmas av dem. Ja jag vet inte vad denna helg gjort med mig men varje liten kurd där på hotellet, varje par eller vissa låtar fick min kropp att skrika birt akam. Ja jag saknar dig!

Ingen telefon, Internet eller festande!

Fuck också nu är det slut med filmtittande in på småtimmarna, surrande i telefon till kl 3 och Internet tjattrande mitt i natten. Inte för att glömma festande till solen går upp! Med andra ord har denna helg varit fuckded up med tanke på detta....


-         Kvinnor som sover mindre är större


-         Extrema kortsovare som sover mindre än 5 timmar per natt hade ett genomsnitt på 9cm större runt midjan än de som sov åtta timmar eller mer.


-         det beror på att produktionen av kortisol och tillväxthormon rubbas så att det kan påverka så vikten går uppåt. De får kortare sovtid, drömsömn och djupsömn men det finns även mer tid för att äta istället. (källa expressen)



Detta borde förklara att jag känner mig 10kg tyngre under PMS tider för då sover jag knappt. Sömnpiller borde alltså liknas med bantningspiller?