Jag måste vara ful



Jag måste vara ful eftersom inte ens min hund vill titta på mig då jag pratar med honom. Eller så är han besviken på valet av film? Självklart är det så!

Hej



Då säger vi hej till Norsjö och hej till semester

Nu brinner det i baken!

Jag ska ju till Norsjö för fan och brukar ha packningen klar vid detta laget men seriöst jag ligger efter som faan! Jag hatar packa och tar alltid för mycket med mig, herregud har inte ens tvättat allt så mamma var redo! Tänk, tänk, tänk.... 3 uppsättningar fest kläder, bikini, kjolar, varma kläder... jacka? 

Någon som kollat vädret åt mig?

När blev jag en sådan bitch?

Telefonförsäljaren: Hej du har svarat på enkät bla bla…. Vill ge dig erbjudande om omega 3…..


Jag
: Nej tack det är bra


Telefonförsäljare
: Ja men omega 3 är bra för bla bla….


Jag
: Nej tack det är bra, vill inte ha


Telefonförsäljaren
: Ja men Fridaaa ALLA behöver detta för att motverka hjärt- och kärlsjukdomar….bla bla


Jag
: Ja men du vet inget om mig och vad jag tycker är bra


Telefonförsäljaren
: Ja men Frida (babblar på en massa ändå om att alla ska äta, borde göra, behöver…)


Det är nu jag tar i från tårna och med en snabb och klar stämma drar jag ramsan ” ja men du vet ingenting om mig och om jag säger ryggmärgsskada, bruten nacken, spasticitet med smärtor kan du då avgöra vad som är bra för mig eller inte? Nej så sluta babbla!


Det är nu han börjar be 1000gånger om ursäkt säga förlåt, oj oj….. och mitt dåliga samvete dyker upp och jag känner mig skyldig.


Kunde jag liksom inte bara sagt som det var att jag inte vill ha och lagt på luren?

Då ska vi se vem som är bäst i sängen

Eftersom det är så tråkigt och tomt att sova själv så köpte jag mig ett par män. Pålitliga, goa, får mig på bra humör, finns där när jag behöver dom, sviker aldrig, bra på kramas... ja ni fattar :P


 

Telia max 25 ringer inte gratis till Halebop!

Tecknade för snart 2år sedan ett abonnemang i samband med att jag köpte min iPhone. 0,99öre i öppningsavgift och 0öre i minutavgift till "övriga svenska abonnemang" . Perfekt att jag med mitt teliaabonnemang max25 kunde ringa gratis till Halebop som Dlakam har. Vi kunde prata hela dagarna om ingenting, för det kostade ju inget. Tills nu.


Den nya räkningen anger att jag ringt till nummer där minutavgiften är 0,49öre, ringer upp telia för något måste ju blivit galet. Svaret löd "det har förut funnits fel i systemet som gjort att man kunnat ringa gratis till Halebop men det ska inte vara så". Jag börjar dra ramsan om avtal, överenskommelser osv och han kontrar med att det inte ändrar villkoren för abbonemanget för där står inte att man ringer gratis till just Halebop. Ok jag fattar vad han säger men fy vad ruttet det är att inte meddela det! Från att ringt för 30kr var nu summan 350kr, en rätt väsentlig sak att veta va?


Uppsägnings snacket jag drog ledde till att han drog bort halva avgiften men jag vill fan inte veta hur mycket jag hunnit komma upp i samtalskostnader inför nästa räkning.


Hej då telia!

Kasta kläderna!



I dag steker vi på balkis och drömmer oss bort! 

But you can’t see past my shades

Lika fort som man dras till att skriva i bloggen lika fort rycks mattan bort under ens fötter och man ramlar pladask och är helt tomt. Inte ett ord låter rätt i huvudet och inte en mening känns bra då den formuleras. Jag har drabbats av bloggdjävueln, eller rättare sagt den tog något från mig.

 


Vi lever alla i samma värld

Jag vaknar med en härlig känsla i kroppen, solen skiner och ikväll händer det något. Men att slå på datorn igen och mötas av siffran 84 är helt ofattbart! 84 ungdomar har alltså dödats och jag känner stor sorg med Norge. Men den känslan konkurrerar starkt med ett stort hat. Jag är arg, ledsen, förbannad, chockad... går inte beskriva men jag hoppas karman tar hand om detta för denna norska kille förtjänar ett öde jag inte ens vill skriva. Nä fy fan!


Dagens fundering: Hur många islamhatare får idag äta upp sina blogginlägg, twitter och texter? Vi lever alla i samma värld och även en blond 32årig Norsk är kapabel till terror.

Smyckesställ

Oj vad jag pratar om smyckesförvaring just nu men efter att rensat ut en hel del så kan jag inte annat än längta efter att ordna till dem en gång för alla. Och är inte detta ställ hur perfekt som helst!? Som på affär och rymmer en hel del örhängen MEN, asså vart placerar man ett sånt här? Köket? Vardagsrummet?... på toaletten passar det ju inte heller :( Stooort minus!

 

Fick gå på plan B och ist skaffat mig en riktig manlig verktygslåda där jag kan placera mina pistoler, handbojor och patron, ja asså mina örhängen och halsband :P



















Did I wake you up? Were you sleeping? Were you still in bed? Or is a nightmare keeping you up instead?


Suttit ute hela dagen trots det molniga vädret men det sägs väl att friskluft är bra så vi kör på den linjen. Sitta ute med dator och kaffe är alltså helt enkelt sunt, sundare än en prommis eller hälsohem. Ja vi säger så! Så sunt och ansträngande att då man kommer in så däckar man. Vi skyller på pms, det funkar alltid ;)

Juli 19, 2011

Damn vad slut jag är. Jag och dlakam har åkt buss hit och dit, hängt på stan,ätit, shoppat, surrat, spelat och umgåtts. Nu fattas bara att packa klart och lite "jag kommer sakna dig när du åker" mys. Vi båda lär slockna direkt.

Dagens fundering: Varför tror jag alltid det är värsta bråket då han snackar med folk i hemlandet? Vi svenskar pratar verkligen inte med den farten och passionen hahah, tydligen var det inget bråk utan bara ett glatt samtal :/

Den duktige skall straffas

Note to myself: Om du köper TV så kasta inte foten ÄVEN om du anser att du inte behöver den!

När jag rensar så rensar jag så givetvis kastade jag foten till min TV med motiveringen ”den sitter ändå på väggen och vill jag ha den stående så köper jag en ny då”. Dum brud! Kollat runt på affärer och webben och det finns fan inte att få tag på, t o m en affärssnubbe sa de kunde kosta 3000kr! Fan då kan jag lika gärna köpa ny TV ju! Det straffar sig att vara flitig, crap!























Det är så jag vill leva mitt liv

I want to say I lived each day, until I died.

I did, I’ve done everything that I wanted and it was more than I thought it would be

I just want them to know
That I gave my all, did my best
Brought someone to hapiness
Left this world a little better just because

I was here




Vet i alla fall att jag lämnar detta liv med ett hjärta fullt av spår efter människor som berört, stöttat och bara varit sitt underbara jag.

going SOLO before Dlakam arrive



Shit slumrade till framför Bad Girls club så nu ska det speedas på här hemma så jag kan sätta mig och mysa med SOLO innan Dlakam kommer. Har en hel del sexprat, modetips och reportage att ta igen eftersom tidningen blivit liggandes nu under soldagarna så hög tid för en update!

Hörru gubben har du svårt att bestämma dig?

Alltså inte bara jag som har beslutsångest utan även vädret! Sol, moln, regn, sol... vad kommer härnäst? Hade ju som tänkt mig sitta ute och rensa bort lite smycken som samlar damm men ja får nog ta itu med lite städning innan dlakam dyker upp.

Instagram har jag också börjat med och vad passar inte bättre till inlägget än en sol och en SNÖ bild :P

Världens skönhetsideal.

Silikoninlägg, botox, hetsätning, svält, operationer ja när vi pratar om skönhetsideal här i Sverige så dyker dessa saker upp i diskussionen. Helt galna ingrepp och beteenden enligt mig själv. Men undra vad andra länder tycker om våra ideal för i vissa länder är ju t ex fetma ett ideal att sträva efter. Däremot får jag ont av att läsa om dessa skönhetsideal ...

 

Etiopien: Töjer ut underläppen med lerkrukor en ritual som hos Mursi folket symboliserar en kvinnas sexuella mognad

Burma: Kayan folket förlänger halsen med ringar eftersom en lång hals sägs vara beviset på skönhet. De tunga ringarna tynger stegvis ner deras axlar och ger intrycket av en längre hals.

 

Sydostasien: Där vill man vara vit så man använder produkter som bleker hyn. Många produkter har förbjudits eftersom de kan orsaka stora brännskador.

 

Kina: Här händer det att folk opererar sina ben längre dvs att man sågar av benen nedanför knät och sedan, med metallskenor, fäster benen igen. Sedan följer månader med gradvis töjning vilket oftast inte blir mer än någon centimeter.






















Tävlingar tycker vi ju om!

Det här är liksom en tävling med två vinster; dagens blogg OCH ett halsband! Så ja, jag är självklart med i tävlingen hos Lolad.se. Så håll tummar och tår och kanske också en dubbelknut på ...öh tungan? 

Braun Silk-épil epilator

Denna epilator från Braun var 100 gånger bättre än min tidigare. Dubbelt så många pincetter, en lampa som lyser upp minsta hårstrå och betydligt smidigare utformad. Att den sedan har olika munstycken som gör den möjlig att använda i ansiktet, bikinilinjen, benen och en ”vanlig” ladyshave gör att man kan kasta alla olika saker man har hemma för detta ändamål och enbart använda en. Går även att använda i vatten vilket också gör den lätt att rengöra. Supersmidigt!

 

Däremot smärtbiten kan jag inte uttala mig om för är det något jag inte känner så är det smärta så hurra för mig eller nåt.

mellan 1000 - 1500kr beroende på var man köper

Smeta fågelbajs i ansiktet

Så här ser det ut när man 1) är ledig och definitivt ensam så fönstertittare försvinn! 2) har tråkigt och känner sig manad att bekämpa de där rynkorna som sitter kvar trots att man inte rynkar på pannan!
Rubriken? Jo just ja blev inspirerad av detta dock satsar jag på utan fågelbajs men gärna porslinshy

No stress

12.00 ringde dlakam rätt så bakis och på jobbet! Så idag är det jag som är den lata trots att går kvällen var grymt chill medans hans inte var. Så i med lite kaffe sen så... sova igen? film?... fuck vilken zombie dag!

Beyonce

Dirty little secrets

1. När jag var på träningsläger i Florida så stack jag och några killar iväg på strippklubb, jag 6år för ung för att egentligen få gå in.

2. Har ett guldhjärta på en tand men jag hann svälja 2st innan de fick fast det ordentligt.

 

3. Jag var aldrig på idrotten under gymnasiet men fick ändå ett G

4. Min bror Fredrik har jag döpt efter en Fredrik jag var kär i. Han var typ 15år och jag 4år.

 

5. Jag har ca 60 stygn på kroppen men tack vare en bra ”sömmerska” så syns de knappt.

 

6. Jag somnar aldrig före kl1.00 utan ligger och ser white trash talkshows.

 

7. Blir väldigt sällan arg men när det väl händer så säger jag oftast saker jag inte menar och drar hela svordomsregistret

 

8. Jag är grymt stolt att jag de senaste 1,5år har opererat mig två gånger trots att det är min stora fobi.

 

9. När jag var ca10år skrev jag ett hatbrev till min kompis utan egentlig anledning.

 

10. En gång hade jag bokat "dejt" med två killar på samma ställe men kom på under dejt 1 att det fanns en stor risk att de skulle stöta ihop. Dock var turen på min sida och de är än i dag lyckligt ovetandes ;)

 

 

Nu skulle jag vilja veta lite mera om dessa bloggare: Maja, Caroline, Emmelist och Yasmin och skickar därför en liten utmaning om ca 10st saker alla inte vet.

Smyckesgalgar

Är det något jag tycker är svårt att ha överblick över så är det smycken. Har en liten hemma gjord konstruktion här hemma som funkar kanon så länge den sitter uppe ;) Men har nu hittat något smart på Internet sk smyckesgalgar! De rymmer inte så mycket smycken men bra komplement till de förvaringar jag redan har. Dessa är köpta här för 199kr.

En fredag i Juli

 

Kom nyss hem efter några timmar på stan. Ärligt talat så går inte mitt köpstopp så där lysande MEN dock håller jag mig till de behövliga sakerna så som nya ramar eftersom de andra gått söder ;) 

Ut på balkis  och ringa min badvaktande dlakam och höra hur många bikinibrudar han spanat på idag :P Glassigt jobb va!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2667972/f-r-i-d-a?claim=ry6zfgea9zw">Follow my blog with Bloglovin</a>

110714

Startade morgonen med en prommis till boken Paganinikontraktet (yeeii me!) sen har det varit en chill dag med balkishäng, lite fotograferande och filmtittande. Har nyss också fixat lite örhängen för att testa det jag köpte på konstnärsshopen så kanske visar de någon gång under helgen. Men nu ska jag fortsätta denna rensning av dator, laddade hem ny webbläsare och just nu är allt huller om buller och alldeles nytt och förvirrande.

 

xoxo

Konstnärsshopen

Var iväg på konstnärsshopen här i stan som var proppfull med saker så här ska nu tillverkas några smycken efter egen smak. Rastlös? Besök affären!

En syfabrik

Ja det är typ vad jag vaknade upp till i morse. Mamma och mormor har varit här och då ska det rensas, laga mat, tvätta och dagens projekt, sy till mina kläder! Ni vet den där högen av kläder som man gillar men de har blivit lite stora, för långa eller förlorat en knapp. Men man kan inte slänga dem åh nej de hamnar i fixar högen som min mamma gärna fixade i morse. Sjukt tacksam men efter varje besök här i stan tänker jag att nästa gång ska jag tvinga dem att sitta på rumpan hela besöken. Brukar jag lyckas? Åh nej men mer kläder och mat har jag tydligen ,på något underligt sätt, fått i lägenheten.

You said hey what's your name? I took one look and now I'm not the same


Det här var ingen sköldpadda!

Nej denna var en tiger, en häst i galopp eller en Anja Pärsson nedför backen. Ja alltså vi pratar om dagen som sprungit fram och nu väntar jag bara på att det blir lagligt att gå och sova! Att jag redan hunnit hålla godispåsen och Mel B: its a scary world sällskap låter vi gå under censur.

By the way jag vill ha en egen Angel Brown! Typ det sötaste jag sett, hört eller vilat ögonen på en dag som denna. Aaw!

Indisk köttfärsgryta

Nej detta kommer aldrig bli en matblogg men eftersom jag lovat min AT att inleda ”operation fett på rumpan” ja ni läste rätt, PÅ inte FRÅN. Så här delar jag med mig av vad  som lagats och kommer att lagas här hemma, super smarrigt alltihop förståss.

 

100 gram finhackad gul lök

2 klyfta vitlök, pressade

2 msk matolja

400 gram mager nötfärs

200 gram champinjoner i skivor

1 tsk spiskummin

1 tsk curry

3 st lagerblad

5 st limeblad

2 st kanelstång

1 msk riven färsk ingefära

4 dl krossade tomater

2 dl kokosmjölk, mager

0.5 st köttbuljongtärning

salt

peppar


Fräs all lök i hälften av oljan i en stekpanna. Lägg över löken i en gryta. Fräs köttfärsen i resten av oljan i stekpannan. Tillsätt färsen till grytan. Rör ner champinjoner, spiskummin, curry, lagerblad, limeblad, kanelstång, ingefära, tomater, kokosmjölk och köttbuljongtärning. Smaka av med salt och peppar. Låt grytan småkoka i 15 minuter. Servera med jasmineris och sallad gjord på gurka, tomat, yoghurt, salt och peppar.

 

7-åring dödad med kniv!

Va fan detta är MITT område och här ska ingen 7-åring bli knivstucken till döds! Jag blir arg och bekymrad och undrar hur något sådant kan hända, dessutom att det verkar vara inom familjen! Näe usch en stor fet smäll förtjänar någon(några) idag!


Nämen välkommen :)



Jasså NU är det dags för solen att visa sig och här har jag suttit och väntat. Steker lite till sen är det dags att chilla och göra en djupdykning i garderoben för vad fan ska jag ha på mig i kväll!?!

Före/efter



Plattat, nyklippt och naturlig hårfärg            färgat och ostylat

Nattens; vem, var, vad och har du?

Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Ali nr4 hahaha
Vem tänker du på nu? Den jag snodde listan av, skulle länka men hittar fan inte bloggen igen
Vem pratade du senast i telefon med? Linda
Vems hus var du senast i? Krittos mansion
Vem önskar du var med dig nu? Just nu ingen, är på tok för trött för sällskap
Vem är din favoritsläkting? Min familj?


Var är din mobiltelefon? I laddaren brevid mig
Var handlar du mest? Mat= Ica, prylar och kläder= överallt!
Var fick du tag på tröjan du har på dig? BH från Monki, varmt för faan :)
Var åkte du senast bil? Taxi till Sävar


Vad åt du senast? Tacopaj som mamma och pappa kom med då de var på besök i stan.
Vad drack du senast? Kaffe. Dumt eftersom jag nu inte kan sova
Vad är det för färg på dina byxor? Byxlös
Vad är den närmaste saken som är blå? Tröja i garderoben i mitt sovrum.
Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? Beror på vad det gäller men petrolblå, svart, plommonlila och denna sommar orange!
Vilken film såg du senast? Something borrowed
Vad hör du just nu? Surret från datorn och TV:n.


Sovit i någon annans säng? Yes box!
Hånglat på en bio? Nej men efter :)
Hånglat i skogen? Trots att jag typ bott i skogen så nej.
Tyckt att din kusin är het? Nej
Sovit naken? Varje natt typ.
Kört över hastighetengränsen? Om jag hade körkort så ja.
Målat om ditt rum? Målat om många rum i lägenheten ett ex antal gånger
Dansat framför en spegel? Jopp
Fått hicka? Ja men finns det någon som aldrig haft det?
Dumpat någon? Några
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja men inte vidare smart gjort.
Varit i slagsmål? En eller annan tjuvknuff under en fotbollsmatch samt att jag sparkade en kille som gav mig ett blåöga då jag gick i 5:an. Idiot!
Smugit ur ditt hus? Hahah nja men säkert 100gånger från stugan på vår tomt som jag bodde i under sommaren.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Jora men ger inte upp i första taget ;)
Hånglat med en främling? Absolut.
Älskar eller saknar någon nu? Älskar gör jag alltid, saknar gör jag som oftast.

 

 

Friday diary

Fasiken vad skönt det är att vara igång igen! Fixade en paj i morse och drog iväg till Sävar till en mycket glömsk kompis. Men kaffe och en update fick vi till och ja, Julia och jag föreslog ett skenäktenskap så vi skulle få tillgång till hans underbara hus när vi ville. Ja lång historia det där men sjukt sugen man blev på villa då!

Sen hem och steka i den allt för varma solen så det som stektes var mina, ej värmekänsliga, ben. Har sedan varit ute på en promenad och mött de slöaste springarna ever! Mitt minne säger mig att det inte ska gå så där sakta då man är ute och löper men ja, kanske jag som är helt ute och minns bara då vi kutade som idioter på 90-talet :P

Nu dusch sen krypa i hop framför en film men något, NÅGON saknas. Damn!

Ett århundrade för sent men...






Får killar prestationsångest av denna låt? Liksom ”damn nu måste jag hoppa framför ett tåg för hennes skull också”.

Hej sommar!

Hej då vinter legs ;)
Då ska vi se om denna tuggar sönder huden som min gamla eller om den förvandlar benen till lika fab som på förpackningen. Gissar på det första för jag har aldrig haft någon tilltro till reklam. Rapport kommer senare.

Oh sunny day

Paj fixad, solkläder på och humöret strålar med solen. Dags att bege sig utanför stan till Kritto för en update i det fina vädret!

BRIS 116 111

Dags att presentera den organisation mitt hjärta brinner för, BRIS som i år fyller 40år!1

BRIS är alltså en idiell organisation vilket innebär att vi som jourar (sammanlagt ca 600st) i telefon, mail och chat gör det gratis på vår fritid. Det finns också anställda ombud som styr up allt och stöttar jourare i knepiga samtal, utan dem ingen fungerande verksamhet.

När man ringer till BRIS så...

1. Är man helt anonym. Jourare kan inte se nummret och vet bara det som barnen berättar. Det innebär att man får ljuga om sitt namn eller helt enkelt inte säga det. Att enbart lägga på luren är också okej.

2. Samtalet är gratis

3. Det syns inte på telefonräkningrn att man ringt BRIS.

Pengarna komer från sponsorer dvs företag och men även privatpersoner i form av medlemskapavgift eller gåvor.

BRIS är alltså i stort behov av medmänniskor som skänker pengar så att verksamheten kan fortsättaa och att vi får möjlighet att prata med alla underbara ungdomar. Helt sjukt vad stolt man kan bli ibland över dom.

Så! surfa in på hemsidan och se hur du kan hjälpa till eller varför inte gilla facebook sidan?

                        

<3

God morgon sunshine! Shit vilken dag, vilken hetta och vilken perfa dag att sitta på balkongen i väntan på lite främmande. Du kan ju försöka men du kan inte förstöra mitt humör idag :)

Helena Rubinstein Color Clone Hydra 24H

På grund av mina fräknar så är jag ingen fan av foundation eftersom det lätt kan se ut som man försökt dölja sitt prickikorv ansikte. Mineralpuder är för torrt MEN! Den där jäkla försäljaren visste vad hon gjorde för mina vänner denna är fantastisk. Täcker lagomt, lätt att applicera med fingrarna eller borste och det enda jag tycker är minus, som med all annan makeup, är doften. Din för 490kr på Kicks

Dagen före torsdag

Herrejisses vad jag inte ville vakna i morse, eller sova i natt men nu så är jag igång. Typ. Fk har varit här i 2,5 timme och vi har gått igenom allt! När jag säger allt så menar jag verkligen allt!

Hur lång tid duschar du?
När vaknar du?
Vad händer kl7?
Hur länge tar frukost? Lunch?... käkar du mellanmål?

+100 saker till. Men nu är det min tid så jag ska kasta mig i duschen och det kommer ta prick 31 minuter. Ok FK.

Hej tisdag!

Flitig förmiddag så nu har jag gått igenom lönerna och kan konstatera att det är sjukt många röda dagar i Juni och huller om buller i rapporterna :) AT var också här så nu är intyg fixat inför i morgon. Så dags att kolla upp frysen sen bege sig till jouren och sen har jag gjort mitt för denna sommar jiie!

Och i morgon blir jag typ brunett...ooooh :S

Fylletest?

I lördagskväll utförde en kille en personlighetstest på mig. Eftersom klockan var typ 23 ocb vi befann oss på krogen med varsin drink i handen så kändes det hela till en början som ren fyllesnack. Blommor, hästar, kub ja hallå! Analysen var dock lite för avhittande för att det skulle klassas som fylleprat. Kom hem, googlade och va fan det finns tydligen en sån personlighetstest kallat "kuben".

Detta var min bild, någon som vågar sig på en analys? ;)

@ jour

Har på förmiddan suttit och sökt lite socionomjobb men jisses vad less jag är på att presentera mig själv. Kalla mig på intervju för sjutton vill jag helst skriva med stora svarta bokstäver men gissar att chansen inte skulle öka. Men nu bär det iväg på lite sommar jour jobb och det ska bli nice att få snacka med lite kids!



i Kan Dee

Translation

Hej! JAG Profilen gillade DIN! Och OM detta skulle JAG Vilja Prata Med gräva! JAG hoppas ATT du Bara integ skulle Strida MOT Vår Kommunikation and Kommer ATT skriva till mig! Har jag mig sminkad min e-Postadress Jaguaren hoppas verkligen ATT NI ATT Kommer skriva mig! (Assem) (_) Mahmod (a) (h o t mai l) [. ] Com

Så där såg det ut i min inkorg en dag och ett rätt bra exempel på att google translate inte är 100%ig. Gissar att inte mina svordommar och min ironi rymms i deras register men vill du kolla in bloggen på ett annat språk så finns nu en google translate knapp installerad igen ;) Klicka på jordgloben i menyn!

För att rena mitt samvete

Jag har storslagna planer för denna månad så häng med i mina funderingar nu va.

* En del av mina vänner kommer snart gå in i ramadan vilket en del tycker är idiotisk svält eftersom man inte äter och dricker på dagtid. Men det ligger så mycket mer bakom än att bara inte äta utan även att tänka, känna och uppskatta. 

* Barn svälter runt om i världen, tvingas gå och leva på gatan vilket kan bidra med fysiskt och psykiskt lidande.

* Barn i Sverige ringer till BRIS för att de inte har någon annan vuxen att prata med. De känner sig ensamma och ingen som lyssnar på dem.

Ja listan är lång och det vet ni säkerligen men vart vill jag komma? Jo...

Här sitter jag och bloggar om min menlösa vardag, vad jag köper och äter. Kylen är full av mat men eftersom jag inte är sugen på just det så går jag och köper annat. Jag har i princip två saker av varje pryl i mina ägor och jag behöver aldrig frysa eller känna en ångestfylld hopplöshet över min situation. Jag har en familj som stöttar och behöver aldrig vara rädd för dem eller känna mig ensam.

Så denna månad blir det shoppingförbud! Mindre menlöst surfande (dock kommer man inte helt undan i detta digitala samhälle) och i stället försöka uppskatta allt annat jag har runt omkring mig och puscha för lite organisationer här i bloggen. Men först och främst maila dessa brudar och höra vart jag skickar pengarna som jag förmodligen annars brännt på något jag redan har eller som för stunden kändes bra.

 Så allt som visas här är redan köpt och betalat före Juli månad. Lets do this!


 

Det var inte tungan som styrde

Man kan faktiskt shoppa med ögonen även på systemet så spana in färgmatchningen, innehållet är en helt annan sak. 


Stack till Allstar igår med Emma och Emelie och jag lovar i åt så vi sprack, drack så vi svammlade men hade det trevligt! Som vanligt får jag mersmak så nästa helg ok? Bra!

 

2 Juli och jag gör premiär.

Steker på balkis med solarfrippa och tonerna av Million Styles. Älskar sådana dagar men hoppas värmen håller till kvällen för det är dags för uteserveringspremiär, ja jag ligger sjukt efter men hallå n o r r l a n d ;)

Deep Browns



Det här fick jag med mig från frissan igår så rödtotten ska inom en snar framtid bli chokladbrun. Jag är nervös, mycket nervös :S

Gudarna måste vara tokiga

Självklart skulle väderguden sabba allt då jag äntligen tagit mig i kragen och dragit på en runda. Den långa rundan blev en lite kortare runda men det är nu det finfina uttrycket ”det är tanken som räknas” passar perfekt att använda ;) En gång är mer än ingen gång och våga inte säga emot för jag är säkerligen äldre än dig och det betyder att jag alltid har rätt!

Men nu seriösa grejer: Dags att ta itu med den där bilagan till försäkringskassan, yiiieh!

Har blivit med halebop!

Sist jag ringde till utlandet så kostade 8min 200kr! Så idag är jag bättre rustad med ytterligare ett mobilnummer och nu jäsiken ska det ringas till varmare länder. You can run but you can't hide moahahah :P