Turkland



Nä längtar inte alls, inte ens en sekund. Jag döööör av längtan efter att känna annan luft slå emot mig när jag stiger av planet i Turkiet. Hell yeah!

Det dyker upp moln på min himmel.

Som en karusell, likt en berg och dalbana så snurrar min värld ibland. Speciellt på natten när mörkret kväver ljuset. Jag brukar uttrycka orden ”man lär sig alltid något” och om jag det senaste året lärt mig mycket, mycket om mig själv i integration med andra.

 

* Jag har insett att jag har svårt att glömma det som en gång gjort mig ledsen.

* Jag har kommit till insikten att jag besitter en förmåga att kunna vara svartsjuk vilket jag inte alls gillar

* Jag har upptäckt att jag kan kritisera andra för beteenden som jag själv också har, självinsikten funkar inte alltid så bra.

 

Men det är bra att veta om sina svagheter, sina mindre bra sidor för det är då man kan jobba på dem och om jag ska jobba, kämpa och slåss. Usch när jag läser det inlägg känner jag mig som en dålig människa, Radera!

Min favorit låt den här tiden förra året

En låt från min barndom

Dags att göra sig respektabel för ett möte

Yiiie ska hoppa i några normala kläder, fixa till håret och slänga på lite maskara sen bär det iväg på stan för ett spännande möte som jag hoppas få berätta mera om sen. En lång shopping lista har jag också att avverka innan jag kan göra helg. Toodles!

Att älska i nöd och lust

Bröllop betyder fina klänningar, STORT bröllop betyder massa intressanta klänningar. Ursäkta killar men av mig får ni inte så stort utrymme i denna tillställning ;) Så ppl missa inte då min vän snick snackar i SVT i morgon vid 9 tiden då det Engelska bröllopet äger rum!

Han kan detta med kungligheter ;) 


En låt som får mig känna mig skyldig

En låt jag önskade jag kunde spela på instrument

Torrschampo från Batiste

Sprang över ett torrschampo på Åhlens och som jag sagt tidigare så har jag varit på jakt efter ett som inte luktar så starkt. Detta doftar lovely! Kokkos doften sprider sig som en sommarbris och just så här under sommaren är ju kokkos rätt ok. Blir inte lika vitt då man sprayar och jag tycker nog ändå att effekten är okej, Super pris ca 70kr

Jag doftar sommar!

Sitter här och doftar kokkos i håret, har testat en ny produkt som jag ska berätta mer om sen. Men nu ska fröken fräken skriva en packnibgslista innan fotbollen börjar för om prick en vecka så åker vi!

Tävling!

Dags att visa lite hud i bloggen

 God morgon solstrålar! Idag har jag vikt dagen åt min vän Mr sunshine och kommer gotta mig i alla värmande strålar som omger mig :) Att göra listan sparar vi till kvällen, 'aight?!

Vinögd, sne och kors!

Nä nu jävlar går ögonen i kors! Fixat klart och lämnat in examinationsarbetet, skrivit på en kompletteringsuppgift jag fått, gjort klart sommarschemat i både word och exel och knåpat ihop ett noteringsdokument för de gjorda schemaändringarna. Fixat intyg och snick snackat med fritidsresor OCH fixat det där jäkla receptet på vårdcentralen. Kallar du mig lat i kväll så åker du i soporna!

Men less jag blir!

just nu finns det inga lediga telefontider…” ho ho ho det är tur för er kära vårdcentral för jag är lite så där små grinig just nu!  Ok jag ljög, jag är förbannad. Detta blir alltså fjärde gången på en vecka jag ringer om ett recept som skall vara 400mg INTE 100mg! Fasiken blir ju som att svälja en hel middag då man ska kasta i sig 16st varje dag.

 

Ok jag gnäller inte bara på grund av detta för idag blev dagen då inget blev som det skulle och jag känner mig allmänt grinig. Ryck upp dig!

Min räddare i nöden; Torrschampo

Är det en hårprodukt som förändrat min värld så är det torrschampo. Har torrt, lockigt hår som inte blir fort fett men ibland behövs fräschas upp, speciellt då jag plattat det.


Torrschampo fungerar så att det suger upp överflödigt ”fett” från hårbotten. Därför sprayar man det där det behövs så vips ser håret fräscht ut igen! Har länge använt Lee Stafford men tycker den luktar lite för starkt men annars tycker jag den är kanon! Har man dock mörkt hår så ska man inte bli skraj då sprayen färgar håret nästan grått utan bara att kamma ut det.

 

En låt jag kan spela på instrument

Snarare kunde...

Ingen vila, ingen ro

åh herreguuuud ville snooza 100ggr i morse men här har vi nog inte tid med ett sådant marathon så upp och hoppa! Ska kasta mig i duschen sedan är dagens planer....

- Fixa klart uppsatsen!
- Fylla i bedömnings papper angående kommande lönesamtal med personalen
- Plocka fram ute möberna och fixa till balkongen (varför har jag inte gjort det tidigare? Daaaa)

Så upp och hoppa boys 'n' girls och ta tag i livet. 'aight?

En låt som får mig att skratta

En låt jag vill ha på min begravning

Smak från ett annat land

Jag lovar att middagen igår sitter i ännu, jag får inte ner mer än kaffe! Förrätt vitlöksbröd och vinbladsdolmar och jisses om jag varit nyfiken på det sistnämnda och nu när jag smakat så är betyget, superb! Var tvungen googla och se om mina enkla matlagnings kunskaper skulle fixa att göra det själv? Visst skulle jag fixa det men alltså min lathet blir min största fiende. Tacka vet jag matlådor och storkok :)

Glass och baklava blev efterrätten och där emellan klämde jag i mig kyckling. Det är fan farligt med sambo liv med en "gym kurd" som skulle kunna äta en hel häst utan att det syns.

Helgens lärdom: Byt inte bildäck med en trasig domkraft. 

Jag gillar solen du gillar...

Som utlovat så bjuds det på sol idag också. Jag sitter ute medans dlakam inte alls förstår mitt beteende eller strävan efter att bli brun. "jag gillar solen lika mycket som du gillar Real Madrid" pang boom så var det slut diskuterat hahah. I kväll blir det grekiskt sen hem till fotbollen och i morgon då han åker hem så återgår jag till "singel" livet igen.  

Glad påskis

En låt jag lyssnar på när jag är ledsen

Det lilla röda häftet

Yeeej mitt nya pass finns nu i mina ägor! Ska bara placera det på något super dunder ställe så jag inte glömmer det då det bär iväg!

Psst!

Visste ni man kunde bli lite fin med sytråd? Jepp så nu funderar jag på att be dlakam "fixa" till mig lite men schyyy han vet inte om det än ;) Bara han pallrar sig hit så :)

Feathers

Vad passar bättre så här i påsktider än att visa mina nya fina fjäderörhängen. Har fått nån dille på fjädrar men det är ju så fint och passar perfekt i sommar!

En låt du lyssnar på när du är lycklig

Len som en barnrumpa

Med en hood ala 2003 har jag intagit scenen som pluggar queenen av Umeå. Vad som krävs för att uppfylla det är just en skön men ack otrendig tröja, kaffe, bra ljus och givetvis ett blogg inlägg där man skryter om hur as bra man är. Typ som nu! Problemet? Fotbollen börjar 21:30 och ja, jag tänkte typ hinna klart till dess. Oops så föll man ner på silvermedalj platsen

 Men len som en barnrumpa är jag efter dagens ansiktsbehandling. Sweet

Har jag presenterat min absolute bästa vän?

När jag är sjuk, när jag inte kan sova, när jag ibland tränar eller när jag är uttråkad ställer den alltid upp. Serier i massor!!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!

En låt jag lyssnar på då jag är arg

Rakt in i väggen!

Det är hemskt vad två skoldagar ska göra med en gamling som mig, liknar liksom en bil som kraschat rakt in i en vägg. Typ. Men idag var riktigt intressant och jag har träffat min blivande förebild karriärmässigt alltså, vilken kvinna, vilket arbetssätt! Sådan social arbetare vill jag bli.

Men vi har dessa dagar badat i en pool av ångest, DBT, Cool Kids, familjeterapi, BUP behandlingsmetoder och någon speciell "knäppa med fingrarna, kolla ögonen terapi" mot PTSD. Så i morgon ska jag reducera min egen ångest med en ansiktsbehandling sen är det slutspurten med examinationsarbetet.

GlaD Påsk typ :)

Live for the moments



Letade ett örhänge men fann ett halsband i mina gömmor. Budskapet var klockrent för mitt liv just nu så jag bär det runt min hals som en påminnelse.

En låt från min favoritplatta

Den första plattan jag minns att jag köpte själv och har än idag

Jag får liiite panik då vi har föreläsning...

img_6340 (MMS)

Jag får liiite panik då vi har föreläsningar om utvecklingsteorier och olika diagnoser! Man ska inte bara bli gravid, genomgå enorma hormon saker, gå upp i vikt, smärtor och klämma ut den lilla knodden. Nej man ska ta  hand om dom också och Jisses vilka dunder fel man tydligen lätt kan göra. Hjälp!:S

Yes it is



Jajjamänsann, monday morning and Im off to school! BUP behandlingsmetoder står på schemat. Sweet :)

En låt som jag önskar att jag fick höra på radio

Bara för att höra reaktionerna liksom :P

I want some edge

I bland får jag någon ide om att gå wild n crazy och färga eller klippa håret, kasta ut hela min garderob, spontan tatuera mig eller varför inte en läppförstoring?! Dessa demoner sliter sönder mig inombords och det slutar alltid med att jag fegar ur! Borde peppas av dessa underbara. Vill också!



Rebecca Simonsson, Amanda Berg, Rihanna & Pink

En låt som jag ofta hör på radio

Lyssnar inte på radio men jag vet att denna spelas just nu och jag gillar den så...

En låt som jag brukade älska men nu hatar



Hatar och älskar är starka ord, mer så att denna bara drar fram tråkiga tankar

I don’t care if the whole club is dead coz the party is in my head

Lördag kväll så nu sticker jag iväg med en av mina ladies för utgång! See ya.

Ge mig solblekt hår och kokos doft

Jag längtar efter ljumma sommarkvällar, att solen skall bränna i skinnet, att sitta ute med en kopp kaffe som känns to much på grund av värmen i luften.

Jag vill hinna se, känna och uppleva. Ta en roudtrip till Övertorneå, sjunga till covers på Norsjö Beach. En fest eller flera ute i det fria, träffa nya människor och erfarenheter, umgås med nära och kära och bara mysa dagen lång.

Ja jag längtar efter sommaren.

Walk your road

Nu är det fredagsmys

Skållhet dusch, check!
Fixa bra film, check! 
Duntäcke, check!
Snacks, check!

Nu är det fredagsmys med mig själv!  

Från MVG till IG

Seriös vad fasiken är mitt problem!? Försov mig i morse igen och denna gång var det illa eftersom jag hade ett möte att passa! Vaknade 9:35 och 10.03 befann jag mig på plats, dvs jag var i tid men så där jätte het var jag dock inte, tack gud för torrschampo. Men jag gillar inte detta, inte alls faktiskt, så idag stämplar vi ett fett stort IG i mitt betyg. Detta duger inte!

 

Påminnelse till i morgon: Skriv ett tack brev till Lee Stafford för deras torrschampo

En låt som beskriver mig

Skippers goda bröd

Blev sjukt sugen på hembakat bröd! Förut gjorde jag alltid Anna Skippers bröd som är ruskigt gott, mättande och nyttigare. Kanske dags att damma av receptet men det är sjukt mycket ingredienser :S


skipper_brod

5 dl dinkelmjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
2.5 dl fyrkornskross
1 dl vetegroddar
1 tsk havssalt
4 tsk bikarbonat
5 msk blandade brödkryddor
1 liter ekologisk filmjölk
0.5 dl sirap

Gör så här…

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa två 1,5 liters formar.

2. Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke.

3. Tillsätt filen och sirapen och rör om ordentligt. Fördela smeten i de två formarna och in i ugnen i ca 80-100 minuter.

Fördelarna är på min sida

* Naglarna växer snabbare på nagelbitare  
* Naglarna växer snabbast på sommaren och vid varmt klimat
* Naglarna växer 20% snabbare när kroppen kämpar mot förkylning 


Förstår ni vilket läge jag nu har för att spara ut mina naglar, måste liksom bara skaffa mig en förkylning nu!



En låt som ingen tror du skulle älska

Frida version 2004

Två fingeravtryck och ett kort senare så är mitt nya pass tydligen klart så det från 2004 åker nu i soporna. Fatta 2004!! Förr åkte jag varje år så vad fan har hänt de senaste åren? Av kortet att döma så märks det i alla fall att jag hunnit bli äldre sedan 2004. Crap!

En låt som är guilty pleasure

Vet inte hur denna bör tolkas men denna är iaf något jag gillar

Jag får bakläxa!

Jag känner mig slagen, besegrad och överkörd. Fet försov mig i morse, hade visserligen ingen annan tid att pass än kl 15 men att sova till 11.30 var inte riktigt det jag tänkt mig. Men allt löste sig ju fin fint i alla fall men jag gillar inte att bryta mot mina egna regler. Så dagens läxa till mig själv blir; När klockan ringer stäng inte av och somna om!


By the way, fixat med scheman för mina anställda i kväll och inser att om 21 dagar åker vi! Jihaaaa :P

Färgbomb från Revlon

Hittat en perfekt produkt för mig som inte vill färga håret men fräscha upp det ibland. Gjorde en mild toning för ett tag sedan och denna ska underhålla färgen lite, behålla det röda. Såg dock ut som om jag smetade ketchup i håret men det blev riktigt lent, kanske ingen dunder färg men absolut inte gråhårig och DET mina vänner är ett plus! :P




Revlon Nutri Color Creme är en inpackning med färgpigment. Man tvättar håret som vanligt och fördelar sedan krämen i håret som en inpackning. De röda pigmenten kan vara ganska kraftiga så gnugga inte i hårbotten om du inte vill den ska bli orange. Låt sitta i 3min sen sköljer du ur den. Färdigt! Pris 175/200kr

Satan i gatan!

Walla vad jag har varit duktig nu, vill helt enkelt ge mig själv en stor fet duktighets klapp på axel. Har på någon timma fått sjukt mycket jobb gjort vilket gör att jag på lätta moln kan susa iväg på möte nu! Great :P  

Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Hade en plan att sola idag ute på balkongen eftersom jag är ledig men icket! Solen lyser med sin frånvaro och jag tog i stället en grym sovmorgon i morse. Ok snarare jämnade jag till sovtimmarna eftersom jag somnade kl 5.00  i natt utan någon som helst anledning.

Snart bär det i alla fall i väg på personalmöte sen hem och fixa lite här hemma. Har en hög av kläder jag tänkte sy om så jag kanske borde snegla lite på den?!

Månadens favorit produkt




Denna aknegel är en liten favorit just nu då den går att använda under dagen eftersom den är genomskinlig. Ta en tops och dutta där de där elakingarna har dykt upp och vips efter en dag så ser kan faktiskt skillnad. OBS smeta inte överallt om du har torr hy då den riskerar bli torrare och använd inte för mycket och för ofta för då blir det i stället röda torra "skorpor akne"

En låt av ett band jag hatar

Spelar egentligen ingen roll vilket band. Dansband är inte min melodi punkt slut.

Vätska= vodka?

Snart bär det iväg till lassa och jag fick en sjukt smart ide...tror jag :S Jag måste alltså börja dricka en liter vätska mellan kl13 - 14 så de kan genomföra röntgen. Observera V Ä T S K A det står inte vad jag ska dricka. Så om jag nu häller i mig en liter drinkar med vodka i så vinner vi ju alla på det;

1. Jag får i mig en liter som de sagt jag ska
2. Jag kommer inte tycka att stickandet är lika obehagligt vilket gör att;
3. Det går lättare för dem och undersökningen kommer ta kortare tid så hinner de få en extra fikarast!

Smart va!?:D 


En låt av mitt favoritband

Who's laughing now?

Vill ha fjäderextensions!



Jag dör, fjäderextensions så snyggt! Vill ha nuuuu var fixar man?

He's gone

Dlakam sitter nu på bussen på väg från Umeå och my castle. Middag på Invito var nice, mätt om inte annat blev jag vilket kanske var meningen också ;) Tror fan vi, han, däckade på 2sekunder medans jag bara låg och skrattade :) Sjukt underhållande att se andra sova, eller så är det bara jag som har dålig humor?! Försöte mig på ett litet pinsamt skämt igår men slutade med att jag fick en sur gubbe och var tvungen säga förlåt så han skulle gå. Torrboll!

Måndag i morgon och jag längtar inte! Ingen skola eller jobb men däremot ett sjukhus besök jag inte alls ser fram emot. Nålar och slangar ska plockas fram usch!

Söndagens nöje: BB!

En låt som får mig att somna

Baby I got a plan run away fast as you can

April 9, 2011

Det är typ sommar ute idag vilket gör kvällens aktivitet ännu trevligare. Middag på Invito med de bästa och dlakam. Sen hoppas jag på lite dricka och nice musik! bums i säng och se BB så man pallar. Ha en underbar lördag!

En låt jag kan dansa till



+ 100 till

Update

Får nog ta och plocka fram den där dammsugaren och rakhyveln, och handla och vänta vänta vänta. My man are coming to town :P

Slappna av för fan

Jag har en pojkvän som skulle lätt kunna ge mig magsår. Inte för att han är jobbig eller stressar mig på något sätt utan för att han vet hur han ska trycka på mina knappar så jag ballar ur. Jag är en planerare och han är sjukt spontan vilket innebär att då han säger ”jag tänkte komma till dig ikväll” så blir jag lite nervös. Kommer han? Kommer han inte? Lurar han mig för han vet jag blir skakis? Eller är detta beteende bara sjukt sött? Det är trots allt 8timmar i buss har han verkligen bara hoppat på?

 

Så nu sitter jag här osäker som attan och väntar på den vanliga proceduren där han ringer mig då han sitter PÅ bussen och jag utbrister enligt manus… Asså ÄR du på väg? Säkert? Lurar du mig?... ja ni fattar.

 

Fan måste jag städa nu? Raka benen?

Dags för lite hypokondri

Dagens nålstick, check, men tydligen har de slutat med bamseplåster. Attans också!  Men var ju fasiken tvungen att kolla upp vad det egentligen är jag vaccinerat mig mot.


Hepatit A:
virus som finns i vatten, i viss mat till exempel skaldjur och grönsaker. Symptomer: Kan ta 1 månad innan symptom uppstår. Influensaliknande med feber, illamående och aptitlöshet. Mörk urin, gulaktig hy och ögonvita. Kan ta upp emot 1år innan kroppen återhämtat sig och man bör inte dricka alkohol eftersom levern är drabbad.

Så tack infektionsmottagningen nu kan jag sova gott.

En låt som jag kan hela texten till



Ok detta är ett skämt för Bustas mun går ju i 110 så nej jag kan inte hela texten men ville liksom inte lägga upp bä bä vita lamm

Sprudlande döing

Seriöst, det här med våren ska väl göra en glad pigg och sprudlande? Nä här liknar det mer en höst depression ibland för fan sover som ett tok men ändå trötter. Smart som jag är, not, så har jag bokat tid i morgon kl 9 för vaccination men måste åka redan 7:50! Hur tänkte jag där? Kollar man statistiken för hur trött jag varit dessa mornar så krävs en kraft ansträngning i morgon av guds like.

En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle



European Music Awards i Globen 2000 så var JLo en av alla som uppträdde 

Att vara full

Ok jag är mätt, inte bara standard mätt utan det lutar mer åt för jävligt mega proppmätt full! Wayne's är farligt så nu checkar jag ut, myser framför en film och laddar för en morgon på polisstationen och dejt med söta Anna.

Ja som jag ser ut så känns det inombords också. xoxo 

Fyra favoriter

Yeeah nu sticker jag för att möta upp mina favorit tjejer, på mitt favorit ställe, för vår favorit sysselsättning i favorit staden! Waynes för skitsnack it is! :D

Britneys nya video; Till the world ends

Sitter och kollar på Britneys video som har premiär idag och ja... alltid kul att kolla in Britneys videor. Inte så att denna är kass men man sitter och väntar på mer. Vill se explosioner och fyverkerier när de dansar och visst det blixtrar till ibland men jag tror att fröken Britney blivit bekväm av sig och förlitar sig på "gamla framgångar".  Ja kolla in och bedöm själv.

Jag gifter mig med mig själv!



Måste bara tipsa om duschcreme och hudlotion som luktar lovely! Varje gång jag tar den på så går jag och sniffar på mig själv och drömmer om äktenskap med min hud. Den gör även huden mjuk vilket gör den till min favorit. Finns på Apoteket och även i en doft av mango tror jag det var, eller papaya.

En låt som påminner mig om ett ställe

2003 flyttade jag till Umeå och vi hängde rätt mycket på Coronas dansgolv och speciellt under denna låt

En låt som påminner mig om någon

Leopard on boobies

Jiho tänkt snart är det läge för bikini! Hittade en på H&M och vet ni vad!? Det kommer bli så att jag kommer får använda den INNAN sommaren kommer hit till norrland i Juni/Juli. Yeah!!

En låt som gör mig ledsen

I går var jag pigg och ung och idag bara gammal och trött!

Trodde ni jag skulle bjuda på en bakisbild? Åååh nej

Sitter och läser tonårs bloggar om cider, fylla och fest och tänker bara stackars flickor :P Då kommer en tid då ni liksom jag tänker herregud, herregud när ni vaknar på söndag morgon och inser att kroppen inte är ung fortfarande. Tar er för huvudet och tänker var detta nödvändigt? Då hoppas jag att ni också utbrister; Visst fan för jag hade skitskoj!

Går kvällen spenderades på Cover/Schlager med my ladies, en massa dans och skitsnack så nu har jag fått mer smak, nästa helg? Ok bra!

En låt som gör mig glad

God morgon!

En snabbis framför datorn med plugg, städa undan, chilla framför en film sen blir det fest hela natten lång eller nåt. Grymt peppad! :D

Min hatlåt

Att hata musik är i princip omöjlig men vi kan lägga ner denna nu, glömma och begrava!

Det är tungt i örat

Ville ha ett par stora guldörhängen till sommarens outfit och hittade de perfekta på GT. Tunga men kommer passa perfekt.



Min favorit låt

Hur kan man välja en, hur kan man välja någon alls?