Med det va la nice

Satan i gatan vilket härlig dag! Sprungit på stan och handlat lite nödvändiga saker, klippt mig och glassat i solen på min stekheta balkis. Sett film, käkat popkorn (yes kl 16) och hunnit slumra bort slutet på filmen. Nu ska det chillas resten av kvällen för i morgon då jäklar är det dags göra lite nytta!

Stan, check!

Hemma från stan 10kg hår lättare så nu ska det stekas på balkis, käka och se grabben här utanför kämpa med gräset. Semester oh yes!

Oops det är tydligen dags!



Det är dags att gå till frissan men som vanligt är jag ute i fucking sen tid, hon får semester på lördag!!! Så jag tänker be på mina bara knän att ingen lyckats sno dropin tiderna i dag. Mitt burr borde placera mig längst fram i kön!

fridaz.se får en ansiktslyftning

Herregud vad less jag är detta nu! Gratismallen från Tescho räddade mitt psyke men det blev ändå mycket strul och petande med koder. Är inte så säker på denna blomstrande header så den är ännu inte klar, eller som jag vill ha den, MEN den är bloggbar så nu återgår vi till att trycka på lite tangenter ’aight?!

Hittar ni något fel eller ser det knasigt ut någonstans så let me know!

Glöm inte trycka f5 om ni inte ser den nya designen.

Ok jag är besegrad!

Seriöst så sliter jag mitt, ännu inte synliga, gråa hår över denna bloggdesign. Ändra den så åker det åt skogen. Fixa det så hoppar menyn fel. Fan vad less jag blir så nu sitter jag här och ändrar i en gratisdesign jag laddat ner. Men det känns inte bra för tjurskallen i mig vill fixa detta själv! Men håll ut för snart är jag igång igen :)

Intensive Cravings

 Tar en paus från allt grillande och mys med familjen här i Norsjö och vill tipsa om en webshop för er smyckesgalningar :P. beställde en earcuf och ett coolt patronörhänge från Intensive cravings! Snabbt gick det och super bra service av en gullig tjej! Så är ni ute efter smycken så beställ där eller varför inte gilla sidan på facebook?!

Tillfällig design på fridaz.se

Jihoo har nu fixat mig ett eget domännamn så hädan efter kommer bloggen ligga under www.fridaz.se . Så jag tycker ni lägger till den på bloglovin', spara som bokmärke eller ristar in i pannan ;) går fortfarande använda den gamla adressen men smidigare använda den nya eftersom den gamla kan bytas ut.

Kommer också göra en ny design och smälla upp lite nya grejer men eftersom jag ska på några dagars semester så kommer designen senare. Så länge får ni stå ut med denna tillfälliga.

Glad midsommar!

Laddar batterierna

img_5665 (MMS)

Laddar batterierna på barista sen dags för baby shopping! Ja asså inte köpa bäbisar utan bäbiskläder! :)

Hungrig som en varg, ser ut som en hund me...

img_2615 (MMS)

Hungrig som en varg, ser ut som en hund med min halsring men nu bär det iväg på sommarfest på droskan!!

Min räddning



Så här har jag spenderat de senaste två veckorna. Inget solande i värmen här inte utan i sängen med Dlakam på cam och 3 säsonger av 90210 men nu är jag fett less så idag ger jag mig 2 timmar i solen innan jag återgår till sovrummet. Fuck vad jag hatar att vara sjuk!

Paint the skin like a blank paper



Jag gick dit för att inte köpa en foundation och kom därifrån med en foundation. Den där jäkla försäljaren gjorde ett bra jobb, attans! Jag förväntar mig att minst se ut som en barnrumpa med den där i fejset!

Typiskt!

Hej bloggen! (Ja idag börjar vi i riktig dagboksanda, men att slänga sig med inledningen kära dagboken kändes over the top)......................................................... hmm vad var det jag skulle skriva nu? ..... Crap denna hjärna verkar vara försatt i sommarlovs läge och inte alls kapabel att snicksnacka lite.  

You´ve been on my mind

Måndag och jag sitter och försöker rita en nätverkskarta för mitt lilla uppdrag i morgon och det ska bli spännande att se hur jag ska förklara hur min "värld" ser ut. Eller rättare sagt de människor som finns i mitt liv på olika plan. För det är ju så folk kommer och går, byts ut, saker förändras och relationer utvecklas. Tänker speciellt på en av dom idag som efter 9 månader nu har en alldelens ny relation att utveckla och kan rita dit en ny person på sin nätverkskarta ;)

Nä inga tårar nu, tillbaka till arbete!

Kan inte få nog av dessa ting

Readhead

Är så grymt sugen på rött hår! Eller orange...eller intensiv koppar... Ja ni fattar. Har ju redan rött hår men skulle vilja explodera lite mer :P Dock minns jag den gången då jag var knallröd och det såg ut som ett blodbad i duschen när all färg bokstavligen rann av mig och ner i avloppet. Men är så grymt sugen!

Weak, brittle har that needs an intervention

Nu jäsiken ska mitt hår få sig en omgång och flaskorna är så stora att jag kan tvätta hela kvarteret :P




TIGI Resurrection Shampoo är ett TIGI schampo som är perfekt för försvagat och sprött hår som behöver ett omedelbart ingripande. TIGI Resurrection Shampoo innehåller välgörande ingredienser som stärker håret och motståndskraften mot yttre påfrestningar. TIGI Resurrection Shampoo innehåller bl.a. Cocamidopropyl Betaine: Rengör, konditionerar och ger förtjockande känsla. Amodimethicone: Hjälper till att bibehålla färgen bättre och ger värmeskydd Centrimonium Chloride: Antistatiska egenskaper och ger glans. Coumarin: Utredande. Citronellol: Slätar ut fjällskiten. Jobba upp till löddrande känsla i blött hår. Skölj ur och fortsätt bygga upp håret ego med Resurrection Conditioner.

Urban curlylicious curly mousse



I bland vill jag inte ha super lockar utan mer bara hålla det på plats lite softare och då använder jag mousse, annars  blir det både lockgele och en i sprayform. Denna mousse är ny i skåpet och funkar riktigt bra. Tips till lockisar! 

Petrol 'n' gold

Införskaffat på Zara i min absoluta favoritfärg.

Satan i gatan har någon form av identitets...

Satan i gatan har någon form av identitetskris. Norrlänningen i mig borde klaga på värmen men ändå försöka steka fläsket men jag beter mig hellre som någon som har sol varje dag och därför stannar inne sådana här dagar. Jag pustar, stönar och vänder och vrider på mig som om kroppstemperaturen är på +50. Och då ligger jag ändå inne, MEN vill absolut inte klaga på det underbara ute utan bara konstatera att det är varmt!

Anywhere you are, I am near

Känns konstigt att på fullaste allvar ha sommarlov nu! Inga uppgifter, seminarium, tenta, föreläsning ja nada. Så med denna ledighet har jag lovat mig själv att bli mer effektiv på alla plan. Och så var det ju denna träning också…

Men god morgon på er!

Put a ring on it

Där nere i Stockholm fick jag någon abstinens efter att ha tappat min favorit ring så jag skaffade nytt!

Man ska inte underskatta sminkets krafter

Gröna Lund & Petter och September

I bland så är det lite surt att jag inte kan kasta mig in i någon galen karusell som får magen att vända sig ut och in och hjärtat att banka intensivt. Å andra sidan slipper jag bli yr och må dåligt. Nåja i mitt andra "gående" liv ska jag åka som faan :)

Men vi fick ju se Petter och September som var as bra!

You shot like Al Capone

Efter många om och men och lite irritation så är jag och min Al Capone hemma igen. Förstår min inte riktigt på detta taxi bolag som skulle skjutsa oss till Grönalund samt till flyget idag. Jag pratade med dom i onsdags och torsdags och ändå så 1) fixar dom inte taxi trots de sagt de skulle det, fick lösa fredagens turer på annat håll 2) när jag surt la kommentaren "ja jag hoppas ni kommer på söndag för då ska jag med ett flyg" och mannen svara "ja men absolut det är redan fixat" och ändå dyker de inte upp! Oseriöst så det sjunger om det!

Nåja ska lägga irritationen åt sidan, duscha och krypa under täcket och se film.

Allt är packat så nu bär det iväg mot Arla...

img_0418 (MMS)

Allt är packat så nu bär det iväg mot Arlanda och Umeå. Matkoman från igår sitter fortfarande i, så gott var det!

if you can go downtown with me

There ain't no reason you and me should be alone. Let's be togheter.

Om nu allt gått vägen så sitter jag och dlakam på ett plan mot Stockholm. Ska försöka chilla, mysa, gå på Grönan, äta gott, shoppa och bara ha det bra. Sen att vädret verkar strålande känns ju inte dåligt :)

Adirf <3



Jag måste ta tillfället att uppdatera mitt armand när jag har någon som kan fixa dit lite krumelurer :) Någon som kan läsa va det står? :P

Spinalishandboken

Koranen, bibeln, FASS, Lagboken, manualer… ja alla har vi vår lilla bok vi håller kär och vänder sig till då det behövs information. I veckan damp min bibel ner i brevlådan. Spinalisboken, boken alla ryggmärgsskadade behöver.

Då var vi här igen

Dags att packa och jag har ingen aning vad jag vill ha med eller vad som behövs. Åker till Stockholm i helgen och som vädret varit de senaste dagarna så har man behövt både bikini och regnkläder. Fuck I hate this

I'm gonna tell you my secret

Någon som frågade hur tänderna kan vara så vita så nu ett tips från mig till er. För några år sedan blekte jag tänderna med Opalescense och sedan dess, för att underhålla, så använder jag Opalescence tandkräm.

 

Så här säger försäljarna: Opalescence whiteningtandkräm är ett utmärkt val även för dig som inte blekt tänderna. Den löser upp färgpigment som ligger på tandens yta, slipar bort missfärgningar samt gör tänderna renare, glattare och därmed naturligt ljusare. Opalescence whiteningtandkräm hjälper dig att återfå och behålla dina tänders vita glans, utan att skada och slita på dem. Tandkrämen ger ett bättre motstånd mot karies än andra flourtandkrämer och dess fräscha smak och unika innehåll gör den till ett utmärkt val för en bättre munhygien.

 

Du kan beställa och läsa mer här