Att kortsiktigt lösa sina problem

Aaah det går dåligt just nu! Någon borde hålla fast mig, klippa kortet och låsa in mig! Behövs inte mer än en dipp, dåligt väder eller brist på dramatik för att man ska söka sig till trygghet och tröst. Nätshopping!!

Nej usch denna kortsiktiga lösning på problem borde inte uppmuntras!

Pinkie Swear NagellackRock Hard Lethal Shine Lip Plumper

Då började födelsedags firandet

Då börjar vi med att gratulera pappa som kickar igång ett födelsedags maraton med sin * host host* 55års dag!



Närmast på tur...
1/3 Mamma 50år
3/3 Marina 28
25/3 Mormor 70år
28/3 Sebastian 21år

Jag har tydligen noll koll :S

Jag brukar utnämna mig själv som fröken ”koll på läget” men måste nu erkänna att jag är helt lost! Ringer ang en försäkrig på telefonen och det visar sig att jag har 4st mobiler som varit försäkrade sen 2007! En ligger i en låda i Norsjö, en har brorsan rivit sönder för länge sedan, en ligger i min skrivbords låda och en använder jag för fulla muggar. Jag är helt enkelt en idiot som betalat för något som inte finns eller behövs! Blir bra att åka till norsjö och ladda hjärnan igen, usch!

Culture Bio that's da shit for me

Jag har provat det mesta utan framgångsrikt resultat. Det stramar, sticker, frasar och irriterar även om det står 850kr på prislappen. Det vill säga att dyrt är inte lika med bra! Men efter en total chansning (man fick ju en blå maskara på kuppen så) så klickade jag hem produkter från yvesrocher och efter några månaders användning av nattcremen så har jag hittat det som funkar för mig, alltså någon som knappt pallar lite vind och kyla utan att huden stramar. Serumet är också bra men inte lika flitigt använt som cremen och en stor fördel är att den går smeta överallt sägs det. Händer, hår, nagelband, hud… ja ni fattar.


 



Nattcrème
Lugnar, vårdar och ge huden näring. Bidrar till att hindra hudens åldrande. Mjuk, lugnad och vårdad hud. Huden håller sig ungdomlig.

Vårdande nattolja
Produkten är idealisk för ansiktet tillsammans med din vanliga nattcrème (också med din vanliga dagcrème) för att ge extra näring för torr och obalanserad hy.

Bakom stängda dörrar

UB vann just priset i kategorin idioti. Det är svinkallt ute, snötäckt mark och en frusen tetra vill traska iväg till tornet för att käka med sina vänner. Hiss upp, hiss ner, långa korridorer och… tvärstopp! Kunde nästan känna matlukten sippra fram bakom de tre dörrarna som leder till hallen med hissarna men gissa vad!? Alla tre låsta med passerkort! Ööh missade jag något eller är det verkligen tänkt att man ska glo på hissarna genom glasdörrarna men inte använda dem? Skulle nästan vilja fråga i disken om det är där man hämtar ut sitt passerkort som i princip öppnar varje dörr på skolan? Snopna lär de bli för jag vågar nästan sätta 1000kr på att de inte vill förse mig med ett sådant kort hahaha. Frågan är bara är jag good eller evil?

Sömn wtf!?

Tror minsann John Blund tog semester kl 11.00 i lördags för då slog de blå upp och vägrade stängas förrän kl1.30 i natt. Morgonen kännetecknades därför av illamående av att släpa sig till skolan kl 8 med vetskapen om att man skulle ha lektioner fram till kl 16. Fyyyy… ja ni vet resten! Annars är det fortfarande vinter ute, fortfarande arbetssökande, hade kul i lördags och köpte ny mobbe i fredags. iPhone 3GS är nu mina ägor men våga fan inte ringa för jag är inte 100 på att jag vet hur man svarar! :P

Ledarskap och personligutveckling

Det står helt enkelt still upp i knoppen. Inga vindar eller ord susar förbi och gör mig uppmärksam på att dra igång lite tankearbete. Utbildningen i ledarskap och personligutveckling tog den sista energin och kan man tänka sig, utbildningar utanför universitetets väggar är jäkligt inspirerande. I morgon står MI på agendan vilket är något som fick min uppmärksamhet under praktiken i våras. Den metoden skulle jag mer än gärna vilja kasta in i min personliga kunskapsbank och skulle säkerligen vara mycket användbar. MEN varför är det så muppigt att för att få gå en del utbildningar måste man först ha ett jobb!?! KBT, psykoterapi…Jag blir irri! Men i kväll orkar inte irritationsgenen dra igång utan nu ska flummas!

Det är lätt att vara student

Det är lätt att vara student. Man går till UB, lånar sina böcker, läser det som studieguiden säger, funderar, reflekterar, diskuterar med sina klasskompisar och inhämtar kunskap av andras tolkning av litteraturen. Man följer ett schema och är man dålig på att plugga på morgonen så kan man ta det på kvällen. En vecka innan tenta låser man in sig, stänger av datorn och läser, läser, läser. Man går till tenta salen, skriver, sliter sitt hår och när 2 timmar av tenta tiden återstår är man oftast klar. Man går hem, sover och är det dag innan helg så peppar man för tenta fest. På närmaste vardag efter så börjar allt om igen och så snurrar ekorrhjulet runt hela terminen. Men saken är den att man vet vad som förväntas av en och man har oftast en planering på minst 5 vevkor framåt. Hatar ovissheten med att inte va student!

Filmen Farsan!

Måste tipsa om en bra film jag såg på bio i helgen. Brukar vanligtvis tycka att svenska komedier är lite töntiga men denna var as kul. Så ska du på bio så se den!

Här ska raggas tjejer!

3 dagar där det pratats om barn och ungdomar och med barn och ungdomar så borde jag ju känna mig lite som en fjortis men tyvärr känner jag mig bara gammal och bakfull. Inte på grund av fest utan en hektisk helg.  Men jobb och Ellen utbildningen är genomförd och nu återstår bara lite plugg inför i morgon bitti och träff ang migration inom EU.  Sen ska det planeras inför hur jag och Anna ska ragga girls till våra små tjejträffar! Är sjuktpeppad på det och allt annat känns på snudd till lite tråkigt just nu men jag vet att innan veckan är slut har jag klämt in lite trevligheter mellan allt plugg, ledarskapsutbildning och planering! Sweet.


Dags för jag och Anna att "ragga girlz" till Ellen

Ska bli en Ellen och träffa några Allan

Då var det dags att sluta sig till skaran av ”Ellen” som finns lite överallt i Sverige. Fröken fräken ska helt enkelt utbildas och sedan med söta Anna fungera som samtalsledare för tjejer i åk 8. Vi ska snacka killar, mobbing, kompisar, kropp och knopp och en rad andra ämnen tjejerna tycker är viktiga. Med oss på utbildningståget hoppar några ”Allan” in det vill säga samma upplägg som Ellen men med killar. Är sjukt peppad på detta och även om helgen kommer att krama musten ur mig med all info som ska in i knoppen så ska det bli kul att lära sig ännu mer om möten med ungdomar. För sen är det bara att dra igång tåget och ragga deltagare!


Put it in a love song <3

Fredag och här ska pluggas, kom på att jag absolut inte hinner det innan tisdag då vi ska träffas. Ja det skulle i så fall vara söndag natt eller måndag morgon men det kändes inte så lockande för jag vet att jag kommer vara totalt knäckt då! Så vi kör pluggar fredag i stället :P Lite pepp musik från fröknarna A & B dvs Alicia Keys och Beyonce.


Vampire Diaries

Jag är definitivt inne i en tv serie period. Ser allt jag kommer åt! Nyaste av OTH, Greek och nu senaste hela Top model säsong 13. Det gråts, skrattas och förundras över det mesta och äntligen släpps något nytt, något jag inte hört talas om men hey det är ju vampyr betonat så kan det bli bättre?! Jo för det sänd dessutom på tv6lay!! Se det när du vill under de följande 14 dagarna :)
 

Lockigt, rakt, lockigt, fint...?

I morgon är det dags att gå till frisören. I mina drömmar, i min fantasi, det jag ser i spegeln när jag kommer hem från krogen en lördagkväll brukar ungefär likna de bilder här nere. Okej inte den allra längst ner men alla de andra fabulous pics. Jag har helt enkelt en cool frilla, en rockig, en romantiskt lockig, en blond, en svart, en, en… ja helt enkelt något annat än min egen. Frågan är då ska jag gå helt crazy och förverkliga spegelbilden/ fantasin eller ska jag köra säkert? Är jag redo för en total förvandling likt den då jag var 14år? Alltså då jag klippte av mitt super långa lockiga hår till en kort och vips så försvann lockarna. Fan en peruk i alla stilar vore det ultimata!!

Från gammal till ung!

Då var det dags att bli ung. Jepp det fasta telefonabonnemanget jag haft är nu borta, gone, stängt! Förstår inte varför jag haft kvar det för de enda som ringer dit är f ö r s ä l j a r e och hur mycket jag gillar dom behöver vi inte gå in på här. Finns faktiskt lagar mot hot, våld och förtal som jag icke vill bekanta mig med. Men 100% mobil är ett starkt argument mot att införskaffa en ny. För tillfället har de 5 bantats ner till 2. Kruxet är att den ena inte finns att köpa ännu och har jag verkligen tålamodet att vänta i månader på en telefon som kanske ser skitkass ut när den väl landat i affären?

Migration inom EU

”Vill påminna om din nästa kontakt med Arbetsförmedlingen imorgon 20100209 kl 10.00” Jag som trodde det var Lil wayne som skickade ett sms eller svenskaspel som ville meddela att jag vunnit 20 miljoner men nej, arbetsförmedlingen. Suck.


Dagen skulle fokusera på plugg och visst pluggar jag (okej inte precis nu) men dessa miljontals frågor säger mig ingenting exempelvis


- Problem med att studera segregation, segregationens grundkategorier, materiel struktur samt handlingsaktörer, segregationsprocesser, förändringsmöjligheter.


Kan vi inte bara få diskutera liksom?

Lil wayne, Eminem, Drake... Grammy 2010

Lil wayne call me! Ok?

Snart med mobil?

I morgon? I morgon? I morgon? I morgon? Vill...vill...vill :)

The vardag

Ungefär lika tröttsam som denna blogg börjar bli så speglar den min livssituation just nu. Jag stiger upp, kollar vad som hänt i internet världen, kollar shopping och letar jobb. Det sistnämnda är ingen vacker solskenshistoria. Riktigt jäkla sur men nästa vecka är det möte på arbetsförmedlingen och kanske början till en jobbcoach. Men vad f*n vill jag? Önskar? Tänker? Var? När? Hur?... panik!

CC Sky ring

Det är bara för att jag bestämt mig. Hittar hur mycket som helst och är helt pepp på peace ringen MEN 950kr känns lite over the top och jag letar som en galning efter en i silver för då bryter jag köpstoppet direkt!!