Keeps your face fresh and energized all day

Har länge varit sugen på att testa denna typ av återfuktare så här ska det nu sprayas!


Emma S - Moisturising facial mist
Ett fräscht och uppfriskande ansiktsvatten som du kan använda när som helst under dagen.


Användning:
Ansiktsvattnet återfuktar och piggar upp din hy snabbt genom att du sprayar den över ansiktet när huden känns torr och glåmig. Misten kan användas innan du applicerar fuktkräm på din hud för en extra fuktboost, eller över din make-up under dagen för att fräscha upp. Perfekt att ha när man sitter framför datorn eller i strandväskan.


Några viktiga ingredienser:
Extrakt från Persikoblad och Hallon – har sammandragande och rengörande egenskaper samt även en effekt som antioxidant.


Äppelextrakt
– har en milt peelande och mjukgörande effekt.

129kr

Affordable Luxury

Nu ska man gå runt och likna en hund också, sweet!

Lindex affordable luxury

 

Come on baby put ya hands on my body.

En vit iPhone!

Seriös min telefon är helt crazy, går knappt ringa med, så klart jag tar alla chanser i världen att vinna en i denna blogg :)

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

 

Idag är en sån där soft och bra söndag med en Veronica Maggio och en Don Omar i bakgrunden. Jag har fått mycket gjort vilket ger mig en rätt soft kommande vecka and thats why Im happy!

 

Hur fasiken blev det så här?!

Att jag sitter här och gör jobb när jag skulle varit någon annan stans. Jobb som inte riktigt behöver vara klart ännu men som ändå drar i mig och gör jag det inte nu så lär jag grubbla över det i natt. Mina nätter har denna vecka spenderats på helt fel sätt, jag har i mina tankar...

1. Möblerat om mitt sovrum 100gånger och hittat lösningar som gör att jag INTE måste kasta ut min garderob
2. Lagt sommarschemat för 6 personer och förberett en plan B, C och D
3. Lagt schemat för Stockholm, beräknat timmar, ersättning och kollat upp vad vi ska fördriva dagarna med

och nyast på listan... Hur man bakar ihop en föreläsning/disussions seminarium om kost, ideellt arbete, självkänsla och mål på samma gång! Så det är det jag tänker fördriva resten av kvällen med för punkt 2 och 3 är klaraaa :) 

Gliss Balsamspray med keratin

Är lite för feg för att prova på en Keratinbehandling så jag gör så gott jag kan inom min fegisgräns. Håret blir iaf mega dunder mjukt

Att ta i en penis


Under en dag så kommer dina händer indirekt i kontakt med 15 penisar genom att ta på dörrhandtag etc... Det ni!

Slaw :)

Sprungit på stan en sväng idag och kryssat mellan regndropparna och väl hemma så upptäcker jag...paket utanför dörren! Som ett barn så älskar jag att få paket :) Visar senare för nu mysa framför en film!

11-5,6= trångt?

Det är tejpat, mätt, funderat, flyttat och föreställt sig om slutresultatet. Jag ska möblera om mitt sovrum och skaffa nytt och även om jag är totalt retarded då det gäller matte så inser jag att det blir knepigt att få ihop detta. Rummet är alltså ca 11kvm, 2 fönster och ett gäng eluttag som är på fucking fel ställen. Om man slår ihop allt som måste rymmas där inne så utgör de tillsammans 5,6 kvm. MEN tänk er att man också ska få in en rullstol där inne som dessutom ska kunna svänga runt och att en del möbler måste vara placerade på rätt sätt för att allt ska funka. Sug på den ni och ja, detta är ett jäkla i-landsproblem. Vi har på tok för mycket saker!


Blå/orange



När man varken kan välja färg eller storlek. Från Lindex.

Yoyo muggar



Hittade superfina lite annorlunda muggar på Lagerhouse och slog till direkt på 4st men nu vill jag rusa tillbaka och köpa lika många fast i svart/vit. Kanske rensa ut de gamla först?

Pris 29kr

Vad köper man alltid i andra länder

Jo billigt krimskrams som hänger överallt dit synen når och drar i mig.  



Klart vi ska ha en suvenir

Inhandlad på Antalyas flygplats

BUP, Check!

Wihooo barn- och ungdomspsykiatri kursen är nu klar, genomförd, finito! Det är alltså officiellt att från och med idag tar jag sommarlov och har INTE sökt några kurser till våren. Alltså behöver ingen skjuta mig som jag uppmanade tidigare i våras för tanken är nu N O M O R E S C H O O L. Så nästa helg flygs det till Stockholm om nu askan håller sig borta och fram tills dess... myyyyys.

Gäller att hålla sig vaken för i eftermidd...

img_4711 (MMS)

Gäller att hålla sig vaken för i eftermiddag får jag sommarlov!!

Självskadebeteende ur ett genusperspektiv ...

img_8717 (MMS)

Självskadebeteende ur ett genusperspektiv  Dagens glädjetjut, godkänd på uppsatsen! Uppsatsen jag förväntade mig att få redovisa idag vilket verkar bli uppskjutet till i morgon. Just i denna stund känns kursen lite oseriös just för att man verkar slippa redovisa om man tycker det är lite jobbigt, om man inte skrivit sitt arbete i tid eller om man helt enkelt inte vill. Det är nu en betygsskala skulle kännas motiverande att använda. De som är klar, redovisar och har skrivit ett bra arbete har chans till Vg/MVG medans resten bara kan få G. Universitets världen är konstig men skit samma för i morgon lämnar jag den för alltid är det tänkt. Jihooo!

Åhlens shimmeringlotion



Denna hudlotion har jag använt i flera herrans år för att den doftar så otroligt gott och fräscht. Superfin att smörja på solbrända ben, nyckelben eller vad du nu vill ska skimmra lite extra eftersom den innehåller ett skimmer som ger ett fint glow till huden. Oslagbar och ett pris på 65kr gör inte saken sämre

Blir aldrig som man tänkt det

Va söndag! Redan?... typ.  Morgon väntar en redovisning, en redovisning som jag i fredags tyckte var klar men när jag tittat på det igen börjar svetten lacka på pannan och det kryper kalla kårar längstryggraden. Jag är inte nöjd, klar eller redo! God damn save my soul jag måste börja om!

Girls run this shit



Alltså låten är inte super bra men Beyonce är super snygg :)

Sista kvällen är dokumenterad

Jag älskar att ha kort på allt möjligt men är apdålig på att TA kort. Under Turkiet veckan knäppte jag ett första dagen sen typ tio sista dagen! Borde tagit kort på vår granne Moskén som ropade ut sina böner nattetid, eller på säkerhetsvakten utanför, gubbarna som satt på fiket, gummorna som stickade vid beachen. Havet, bergen, borgen, båtarna, poolen eller va fan som helst. Nä jag borde stå i skamvrån nu.

Här är i alla fall två kort från sista kvällen

En brun på min fot från DNA



Har sjukt svårt att hitta skor som passar så gissa om jag blev glad då jag hittade dessa på DNA i förrgår! Har aldrig i hela mitt liv ägt ett par bruna skor men jag tyckte bara att dessa blir perfekt i sommar till alla mina kakigröna kläder och guldsmycken.

Exuviance SPF 15

Nu när sommaren dragit igång på allvar kan det vara bra att ha ett dagligt skydd för ansiktet. Har brännt mig på tok för många gånger och lärt mig av den läxan därför tycker jag det är smidigt med en dagkräm som innehåller SPF.

 

Denna blev jag tipsad om av min hudterapeut när jag var där sist. Överlag tycker jag krämen är bra men vissa dagar måste jag smörja flera gånger eftersom min hy är så torr, dock fungerade den kanon utomlands av någon anledning. Men har du en mer ”normal” hy så kan jag rekommendera denna för att inte bränna dig då du sitter på uteserveringarna eller springer på stan ;) Sen doftar den underbart också och kostar ca 400kr

Lets go!

Med headset i örat, powerpoint och word uppslaget så ska det nu i rekordfart hinnas göra rätt mycket! Redovisning på 30min ska förberedas, räkningar, lönesamtal, träna, handla, försäkringskassan, Umeå kommun och massa annat som ska ringas. I rule the world i dag eller nåt. I alla fall en önskning om en assistent har skickats till tomten.

 

Bring them back!

Neulash gör det! På den översta bilden har jag några strån av fransförlängning kvar men i innersta ögonvrån är mina egna, avbrutna, fransar synliga.

På den nedersta bilden är hur de ser ut i dag med maskara på och efter att ha använt Neulash i 3-4 veckor med en veckas uppehåll. Ser ni skillnaden? Jag märker den sjukt mycket!

Pomegranate

Seriöst jag höll på att go bananas på affären idag! Vadå hallon, jordgubb, blåbär? Nä kiss my ass the nya svarta är granatäpple!!

Ni kanske kallar det ytlighet? Jag kallar det ren och skär lycka.



Det var kärlek vid första ögonkastet.

Jelly Kiss

Ja jag ville bara göra er uppmärksamma på mina nya läppar, stiftet alltså :P Så jag ska bege mig på ett möte liknandes en clown, är inte alls van detta med färg och camen gör inte den koralla nyansen rättvis. Eller mig för den delen ;)

Hudkräm eller tandkräm

Tror ögonen går i kors, sover som de kratta och har inte tid med sovmorgon. Jag är rätt säker på att det är en sån där dag då jag skulle kunna he salt i stället för socker på filet, placera fjärrkontrollen i kylen, använda hudkräm i stället för tandkräm på tandborstden och hitta mig själv gråtandes på köksgolvet av ren utmattning. Ja gott folk där har ni dagens status så god morgon på er.

Det ska vara viol för fan.

Han är för söt min far som vet hur man hälsa sin dotter välkomen hem till Sverige. Med favorit godiset för fasiken men inte 1 utan 12 stycken!

Oh no you didn't



Yes I did och nu är jag glad! Hittade massa saker idag men visar senare för nu kaffe sen ska jag visst på något möte ikväll. Personlig coach bla bla...

Jag tyckte den var fin

God morgon! Ska hoppa i lite kläder sen ner på stan för lunch med söta Anna och lite shopping. Dagens jakt är ett korallfärgat gloss och min favorit lotion med shimmer i. Dagens lilla detalj...

Baklava, friterat, sallader, choklad, ostar, kött, lamm, kyckling...

Anledningen till att en detox kändes motiverad är all GOD mat vi proppat i oss. Mest spännande var den Turkiska kvällen med massa läckerheter

Hej då detox juice

och hej mat, ni är varmt välkommen!

Klippa page?

Åh dagar som dessa då håret är lagomt rufsigt och blir bra att sätta upp så skulle jag vilja rusa till frissan och klippa av det! Risken finns dock att jag vaknar gråtandes nästa dag. Shit om man ägde ett gäng peruker så kunde man variera som 17?

GT

Var inne på GTs webshop och jisses vad shopping sugen jag ääääär!

jiiaoo

God morgon vardag och måndag! Usch känner sorg idag för på listan står att rensa datorn. Han har det lite jobbigt här i my castle (självklart är det en han, han krånglar ju) och jag måste försöka få den till nåt serviceställe . Annars kommer dagen bestå av lite skola för oops, vi har redovisning nästa vecka. Så god morgon och upp och hoppa för fasiken!

Det har mindfuckat mig

Gaaah jag är typ SÅ nära på att rusa till kiosken och inhandla chips! Jag är super mega duper sugen och inte blir det bättre av att det är söndag och saker på TV. Crap asså. Försökte träna men tankarna försvann icket, försökt se Top model men njet så nu återstår det att rensa badrumsskåpet och se om jag samtidigt kan rensa ut chips tankarna.

Det doftar rosor


Känner mig riktigt lyxig och vuxen med levande blommor i lägenheten, tråkigt bara att det inte förekommer så ofta så tack mamma och BK för att ni får mitt hem att dofta rosor denna helg.

Detox ingen bantning

Ok detta med detox är, för mig, ingen bantningskur. Jag behöver inte gå ner i vikt men i bland känns det som om jag varit på tok för onyttig mot min kropp och vill börja om på noll.

En Detox innebär att man ökar intaget av livsmedel som ökar en utdrivning av gifter och slaggprodukter i kroppen. En del detoxar i 1-2 veckor men jag kör en 2 dagars meny med bara juicer. Snabbt, enkelt och passar min livsstil bäst. Känner du dig hängig eller peppad på en nystart så prova, finns massor av tips och menyer att följa! 

Länkar med tips: 1 2 3

Detoxa

En vecka av bröd, kött och andra onyttigheter kräver en omstart. Fröken fräken drar alltså igång en 2,5 dagars detox av färskpressade juicer.

Im in love!

Ville bara göra er uppmärksamma på att jag typ totalt fallit pladask för min ny/gamla klocka. Den andas, äter och utstrålar sommar och det gillar vi!

Nu är det dags att ta sitt ansvar som bloggare!

Jisses den ofrivilliga bloggpausen pga Turkland har varit riktigt fridfull så jag tog några ”extra” dagar väl hemma i Sverige ;) Men nu är det dags att damma av tangentbordet, ladda kamera batteriet eftersom denna blogg innehåller sååååå måna bilder. Not! Äsch skippa mitt skitsnack för jag ville egentligen bara säga hej… eller choni…eller salam… eller varför inte tja läget!?

Ambre Solaire



Nu tar jag mitt pick och pack och drar mig mot da airport och förhoppningsvis mot solen. C Ya!

En rullstol är en fara för andra

Mitt i all denna resfeber jag har så kan jag inte låta bli att roas åt folks okunskap. Två kvinnor i rullstol ville ut och roa sig i Sthlm om sms:ade 118100 för att få tips på handikappanpassade krogar. Så här löd svaret...

"Vi tror inte att en nattklubb är någon vidare lämplig miljö att vistas i om man sitter i rullstol. Nattklubbar har ofta ganska dämpad belysning och rullstolen skulle därmed kunna utgöra en fara för de andra gästerna"

Ja herregud folk i rullstol borde hålla sig hemma så de inte dödar någon på krogen. För jag menar att alla som använder droger eller är sugna på bråk inte alls utgör någon fara för de andra gästerna. Nej det är människor i rullstol som är den stora faran så stanna hemma och spela fia med knuff. Typ.

källa

Money, money, money



Växlat och klart så nu ska man bara plocka fram mattekunskaperna och räkna ut vad saker och ting kostar i lire. Crap!

Sluta gnälla!

Det knackar, klickar och gnäller när jag tar mig fram på stadens gator så nu släpar jag med mig själv till plåtdoktorn på Mariehem. Så här kan vi inte ha det jag och min pärla men shit vad mycket jag fick att göra idag! Pang boom iväg!  

Det är krig




Jag för ett tyst krig här hemma för aldrig i livet att jag tänker bli sjuk nu eller snora som ett barn.

Im gonna love you like I've never been hurt before

Jag skiter i om sommaren försvann med isvindarna som blåser idag. Bin laden dör och folket jublar men alla fjärilar och lyckorus bedövar min förmåga att fira med dem. Jag är bara så förbannat glad idag och det beror endast på mig själv, ok och lite input av en till person. Det bara överöste mig i morse och dränker alla andra saker som pågår. Jag älskar sådana dagar men framför allt älskar jag oss!

Ett stort jävla fynd



Shit vad glad jag är att jag hittade detta halsband på Bikbok (fick gratis örhägen också). Har letat ett stort lite etno liknande halsband och detta kommer typ passa till halva min garderob och speciellt i Turkiet!

Miniformat.

Men perfekt torrschampot jag hittade fanns i miniformat också! Perfekt att ha med sig då man reser, den åker rakt ner i resväskan!

C-vitamin... och Gino?

Hur stillar man sötsugen samt proppar i sig vitaminer så man blir kvitt denna hängighet? Jo man tar massa bär och strör över riven vitchoklad och kokkos. Vips in i ugnen sen är det bara att frossa!



smarrigt! Bilden lånade jag här

Nu kör vi tills vi stupar i säng!

Nu önskar jag att jag var lite mer lik min far! Har dragit ut på allt på tok för länge och nu sköljer uppgifterna över mig likt den där tsunamin i Thailand. Men bara ta sig i kragen, stänga av Internet, mobil och den del av hjärnan som säger att jag vill se film i stället. Nä do it, do it!