Atjooo!

Nu förstår jag varför jag nysigt som ett tok de senaste dagarna. Fröken fräken håller på att bli sjuk, neeeeeeeeeeej skriker ni då va? Ha lite empati för mig nu för jag ska jobba i veckan och vill inte snörvla som ett tok då jag pratar med Sveriges underbara, modiga ungdomar med problems. Så kom igen nu, kommer inte be er igen..… neeeeeeeeej stackars diiiiiig! Tack ;)

A-creme är mitt vapen i krig!

Jag har startat ett krig med min torra hud som framkallar torrhetsfinnar! Så i någon vecka har jag smetat in mig med A-creme som känns som fetast i världen men än så länge har den funkat kanoners! Mer utvärdering kommer men har du torr hy så ge den ett försök, annars smeta in nagelband, armar och ben för den funkar på allt!

Faktura från Slovakien! F*ckers!

Hoja företag från Slovakien skickar mig faktura på 399kr för en test på Internet! Kändes inte alls ok eftersom jag inte ingått ett sådant avtal, googlade och inser nu efter läst artikeln att de jäklarna lurar folk på pengar! Men de mötte fel kvinna, även om 399kr inte är mångmiljon belopp så är det inte ok att de drar i miljoner på människor som rycker på axlarna, tänker skit samma och betalar in. Nä ett mejl ska de få från norrländska skogen!

Dagens råd: Gör inte diktator testet på Internet!!!


It´s just his swagga

Fredag och helg! Nog för att det varit helg för mig hela veckan :P Helt sjukt hur svårt det är att knappa på tangenterna när man mår dåligt, är orkeslös och allmänt down. Men jag håller nu tummarna att helgen ska fixa till humöret och att jag kan möta nästa vecka med nya krafter för det ska jobbas, klippas, färgas, shoppas, söka jobb, lassa…ja ni ser mina veckor är lovely :) Men ikväll checkar jag in på mys SPA!



Frida, Fredrik och Sebastian

Min söta mamma börjar bli en fena på att googla sig fram till en massa saker. Detta halsband fick jag och mina syskon i julklapp där våra namn är inristade. Fint va!

Vågar du?

Eftersom jag misstänker att min vän C inte vågar trycka på avtryckaren eller ge mig en ordentlig utskällning om jag anmäler mig till en universitets kurs så måsten jag hitta en ersättare. Så kära läsare, lovers and haters jag ger er fria tyglar att verbalt misshandla mig om jag börjar prata om seminarium och tentor till hösten. Eller om ni märker att jag inom kort har anmält mig till en kurs inför hösten. Dock ett litet obs! Sådana där roliga kurser utan universitetsloggan räknas inte. Men annars är jag mottaglig för er vrede för just ny önskar jag att jag gjort denna pakt redan i somras. Jag har tappat pluggstinget!

He who hold the key can open my heart

Earcuff

Efter en jakt på stan hittade jag det jag sökte! Min earcuff har nu fått sällskap av en kedja och örhänge som kan vara som de är eller så kan man också sätta dit olika hängen för variation.



Sick 'n' tired

Apa vad trött jag är, eller äcklad av dagens frosseri på stan, eller illamående…eller ja usch. Not på topp men tanken var nu den där restuppgiften som ska bli klar trots att jag inte ens kommit någon vart hahah. Vadå sätta ribban för högt! Nåja mobil ljudlöst, FB av, MSN offline… nu behöver inte grannarna banka på min vägg och jag har inga ursäkter, böckerna.nu!

Lördag kväll och ljusen är tända så då sät...

img_2250 (MMS)

Lördag kväll och ljusen är tända så då sätter vi väl igång med pluggandet. Vilken nitlott asså!

Jetset addiction



Hann med lite shopping i går och eftersom jag lääääängtar efter sommaren så läääängtar jag också efter lite färg! Så nu välkomnar vi jetset klockan i orange till samlingen.

Tenn på min arm



Tennarmband är väl något norrländskt iaf samiskt eller? :S Äh vi bestämmer så va :) Fick det röda av min mormor i julklapp och ju mer jag tänker på det så fick jag många smycken då som jag slänger in bilder sen på. Det svarta kommer från norra norrland ni vet där renarna används som husdjur inomhus ;) Me like

Medans jag sover



9:15 i morse slumrade jag på Hårizont medans Sofia fixade mina fransar. Bilden till vänster är hur de såg ut före och den högra hur det ser ut efteråt. Gjorde mina under mellandagarna och efter några veckor då de vuxit är det lätt de spretar åt alla håll. Men nu är de tillbaka på banan :)

Say hello to my little friend!

Som jag letat efter ett “dubbelörhängen” tills jag upptäckte att det går under namnet earcuff, pucko! Så jag hittade ett par här och i morgon ska jag fixa kedja och hängen så det går variera. Ett par pistolörhängen klickade jag också hem. Allt precis som jag önskat och snabb leverans!

G.Ä.S.P

Jag har snoozat mig igenom morgonen, gäspat mig igenom halva dagen och trodde på allvar jag skulle dö där ett tag. Trötter var namnet och jag var inte ens vaken sent..hmm vi skyller allt på penicillinet ok? Nog bäst jag inte börjar med examinationsuppgiften för den lär inte bli vettig för 5öre!

Teenage dream



Även den lataste med all tid i världen kan ha svårt att hinna blogga så vad gör man? Jo slänger in en låt för 17!!

Han får mig att gråta

Kan inte låta bli att fälla en tår (ok ganska många) då jag ser detta. Men inte för att jag tycker synd om stackaren i rullstol utan för det faktum att Mats kick ass! Jag hade legat på lasarettet i några månader då Mats kom dit på avdelningen efter att krashat med skotern i en tävling. Även om det var jag som låg flera månader före honom i rehabilitering så var det han som utmanade mig att rulla korridoren fram och tillbaka för att träna. Han var tjurig och stark och jag är inte förvånad att han kommit sig ända hit. Från att vara en av de bästa på skoter, bryter nacken och nu kör rallybil mot ”icke ryggmärgsskadade” är fan coolt. Så månadens ”Frida tår” går till Mats!

Mina SMS :P

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

 

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
God natt

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Varför sötnos?


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Your viber code is

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Walla inget sj

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ja en ängel

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
ojoj du e ju faktiskt en riktig ängel

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Detsamma puss <3 <3 <3

8. Vad vill du höra mest av allt?
Dlakam nu lägger jag mig

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Kram är ett sätt att dela glädje och sorg på

10. Din romantiska replik?
Söt du är älskling


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej Frida förlåt mig, ursäkta.

Blood done sign my name

Helgen har varit underbart chill! Fredag bio med några kompisar, lördag fika med samma gäng sen en lugn hemmakväll och nu söndag. Jisses vad jag hämtat krafter denna helg så jag pallar veckan som kommer. Men tanken var nu att tipsa er om två bra filmer jag sett de senaste dagarna som är klart sevärda!


The Town (läs här)


Blood done sign my name (läs här)

'

Words about the thing we call life..

P2 & PS

Geggan är borta så nu ägnar vi kvällen till lite vector träning med en P2 i handen. Skål eller nåt!

Bakom kulisserna

Alla killar vet väl att tjejer aldrig går på toaletten, att de ser ut som en lördagkväll 24/7 och att de aldrig är sura (iaf inte då ni frågar för ni ska förstååå att vi är sura ;). Men när ni inte ser så smetar vi på oss en massa gegga, epilerar vår stackars hud och plockar fram de där sköna kläderna som snart faller i bitar! Idag är det lördagsmys a’la SPA.

Jiieej it feels good

Kiss my ass att detta är en soft dag! Sovmorgon, het dusch sen mys under täcket med filmen The Town som var as bra! Nu sitter jag här, chillar och väntar på att få fixa till mig, åka ner på stan för käk och bio. Hur var det sången gick nu… ”Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör… <3”

"fjortis" bloggarna

Har en kategorigrupp på Bloglovin' som är döpt till fjortis, jaja jag vet det kanske inte är så skysst namn, där bloggarna är skrivna av tjejer 15-19år. Tycker inte det är så länge sedan man var 19år men jag inser nu att jag kommit lång väg och jisses vad glad jag är över det. Det skrivs om ångest för att välja gymnasiet, hos vem man ska vara och festa (alltså vem som har FF), uttrycket tagga helg används flitigt, vem ska köpa ut, vems mamma tjatar en massa och bilderna är mer eller mindre avklädda. Jag vet det är jobbigt att vara tonåring med allt som händer, utvecklas och förändras och jag vet också att jag själv klär mig i fjortisbeteendet ibland. Jag vet man vill verka cool, populär, ha de rätta kläderna, pojkvännen och kompisar. Men nu kommer jag låta som en riktig kärring för ibland känner jag bara...vakna upp och titta utanför er egen värld!

...och en opassande låt :P

Utmaning

Har fått en utmaning av MaryCaroline som jag givetvis antar. Man får utmaningen av en person, som man länkar, svarar på frågorna och utmanar sedan tre nya personer.


• 3 TV-program jag kollar på
: Ser inte så ofta på TV förutom då jag inte kan sova och då är det 2 ½ män som gäller. Annars ser jag en del serier på datorn och då är One tree hill och Gossip girl några favoriter

• 3 saker jag gjort idag
: Gjort klart skolarbetet, städat och sett film


• 3 saker jag längtar efter
: Snöfria gator, sommaren och jobb

• 3 saker på min önskelista: Utlandsresa, egen privat vaktmästare som kan allt!, Sjukdomsfritt 2011

• 3 saker att hata:
Trångsynta människor, krig och barnmisshandlare (psykiskt som fysiskt)


• 3 måsten för en hårdrockare:
Oj oj ska inte ge mig in på någon invecklad beskrivning eller motivering men man måste gilla musiken absolut! Ha attityden och sen tycker jag kläder bör användas för att uttrycka sin musikstil.

 

Jag utmanar Emelie Elin och Moa

Live your life

Nu flyttar jag!



Umeå håller på att göra mig galen. Jag klättrar på väggarna, känner mig lat, svär över skolan och förbannar tillgängligheten! Tydligen är det i resten av landet som socionom jobben finns, tydligen existerar de inte i Umeå, crap! Jag vill ha ett jobb, jag vill göra nytta, jag vill få mig upp på morgonen och göra något vettigt och jag vill använda min garderob inte lunka på här hemma i white trash! MEN... Umeå har mitt hjärta, dlakam. Så jag kommer mig nog inte längre än en veckas semester någon annanstans :S

Med Rihannas hjälp

Jiihoo :) Kläder, check! Hår, check! Städning, check! Frukost, check! ... och nu stänger jag ner Internet för några timmars plugg. Im on fire today! Dagens plugg musik är breaking dishes och Rihanna ska hjälpa mig till plugg succé


Du känner inte mig

Ibland kan jag faktiskt vara den som avslutar ett samtal. Ibland kan jag lyssna mer än jag pratar. Ibland kan jag gilla schlagermusik mer än R ’n’ b/hiphop. Och ibland kan jag vara så idiotisk att jag stiger upp kl 7 då jag inte har en tid att passa förrän 12.30, och somnade 4.00!

I dag är jag inte alls klok.

God morgon bitches!

I dag känner jag mig bara tacksam, i helgen förbannade jag hela världen men mest mig själv. Men nu är det peace mellan alla mina skruvade sidor och sakta men säkert ska jag kicka igång 2011, igen! Så vi startar dagen med som Ying Yang Twins

Rösten i mitt huvud

Hej bloggen!


Detta är liksom mitt samvete som talar, låt oss kalla henne Greta. Greta tycker att det är dags nu, att hugga tag i livet, kedja fast det vid din kropp och utnyttja det till max. Det var ju det du talat om, eller hur!?


Så det här med hälsan och allt vad det innebär gnager som en hamster i bakhuvudet men kommer du inte ihåg vad du lovat dig själv och resten av världen? Just ja, precis det, du kommer ju ihåg så vad hände på vägen? Psst kom inte med de där undanflykterna igen för det är bara du son tror på dem så skippa skitsnacket. Ok det där lilla problemet som fyller din hjärna dag som natt och skrämmer bort vardagsbestyren, gör dig av med det då! Skärpning nu tjejen för detta duger inte, ryck upp dig va!

 

Thats Greta en jäkligt irriterande brud. Deleted.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Jisses hur ska man kunna välja ut ett favorit minne utav alla minnen man har? Omöjligt!


Jag älskar alla minnen från socionomtiden för, nej, man pluggar inte bara :)


Alla julaftnar då man var barn och väntade på tomten


Dagen jag skrevs ut från lasarettet trots att jag var livrädd och grät floder


Träningslägret i Boxholm och Florida 2002 som gav mitt liv en helt ny vändning. Eller tändning snarare :P


Ja alltså listan kan göras lång och det finns inget som sticker ut mer än annat. Jag har skapat många goda minnen yeeaaah för inte baske mig kommer de bara på silverfat. Livet är vad man gör det till ♥

 

Loud!



Hämtat och betalt biljetten nu ska den bara läggas på nån plats där jag kommer ihåg den. Thats a problem!

Dag 16: Min första kyss

Nu menar jag inte en puss på munnen, ryska posten lekar etc, då man var mindre utan min första kyss med någon jag tyckte om/ var tillsammans med kom året jag fyllde 13år.


Hade spanat på en lite äldre kille ett tag och när jag började högstadiet så blev vi tillsammans. Han följde mig hem efter skolan och då hans pappa kom för att hämta honom på kvällen så hände det.

Vi stod i hallen med en ivrig hund som ville vara mellan oss, hoppa och få uppmärksamhet och mitt i det kaoset så kysstes vi för första gången, och för mig var det min första kyss men för oss inte den sista  :)

En het kille i min blogg :O

I mitt inlägg här nere om hunkarna så glömde jag en mycket viktigt bild men det är tur någon påminner mig ;) Dina 15minuter i rampljuset :P

Dag 15: Mina drömmar

När det kommer till drömmar så är jag nog lite reserverad. Jag har saker jag drömmer om ska hända, saker jag längtar efter och drömmar jag skapat. Men jag stoppar dem längst in i den mörka vrån för man vet aldrig vad som sker och uttalar jag mina drömmar högt för mig själv så blir jag så ruskigt besviken då det inte går min väg.

Nej jag är inte pessimistisk utan mina erfarenheter där man aldrig vet om man tar sig upp ur sängen då man vaknar har satt sina spår. Men visst… jag drömmer om ett lyckligt liv och ett bra jobb där jag får använda mina kunskaper till att hjälpa. Jag drömmer om att hitta mannen i mitt, familj och hus. Jag drömmer om att i framtiden kunna hjälpa utanför Sveriges gränser och om ett friskt liv för mig och mina nära och kära.


Men vad jag innerst inne drömmer om och vill förverkliga får ligga kvar i den mörka vrå tills jag är redo för dagens ljus. Och då får ni veta.

 

The lazy song

Nyvaken och idag behövs inga ord, vi sjunger i stället va!

Vill ni döda mig eller?

Jisses vad är det med dessa boys :P De har ju skärpt sig, klippt sig och skaffat ett jobb som blogghunkar! Jag tar med mig allihopa hem, jag dööör!  



Bilderna hämtade från deras bloggar Cimon, Andreas och Petter

Dag 14: Det här hade jag på mig idag

Första gången ever som jag publisherar en dagens outfit, känns skumt. I alla fall så det här med bilderna ... ja har på mig en halvtransparent svart tröja, mörkblå Diesel jeans och armband. Givetvis underwear också under denna chilla hemma outfit:P

I wanna boom bang bang with your body-o

Om det är en röd dag i morgon så är ju det typ lördag idag eller nåt bestämmer jag...yeeeeah! Så då dansar vi loss i vardagsrummet, ja ni fattar känslan va! :P

So I'll be on my way

Urk! I dag var ju årets första stora pluggar dag, men asså, det vore nice att krypa tillbaka under täcket och försvinna i Johnny Bs sömnstoff. Men det får väl bli i morgon då för snart, om ett tag, en stund måste jag göra något vettigt. Ska bara vila typ 5minuter, bara 5 ok?!

Jag och leoparderna

Jisses fyndade lite på rean idag när jag var på stan. I normala fall hatar jag rea, pallar inte att leta och gräva i kläderna men i dag skänker jag rean lite kärlek. Den gav mig trots allt en partytopp och spetslinne!

Dag 13: Den här veckan

Känns konstigt skriva om den här veckan då det ännu bara är tisdag. Förra veckan var stora latar veckan så denna måste och skall bli raka motsatsen. Men om vi nu ska följa temat för dag 13 så kan vi väl rota fram en lista över veckans göromål?! Ok häng med…


Tisdag: Ha anställningsintervju samt börja på skoluppgifterna OCH träna (ja svimma inte va!?)


Onsdag: Plugga, fixa lönerapporter


Torsdag: Låsa in mig framför film och låta livets svårigheter skölja över mig. Träna, jaaa jag skämtar inte.


Fredag – Söndag … njuta av livet gärna i kombo med alkohol vilket får mig att komma på vad jag glömde nu när jag var på stan! Systembolaget för faaan!!

Beat me until I'm numb

Jag borde känt det komma men att blunda är lättare för upp som en sol och ner som en pannkaka är tydligen min melodi. Men det är bara att kavla upp ärmarna och ta itu med detta helvete också. Så jag har laddat med kaffe och ska försöka sammanfatta två månaders berg och dalbana och klicka iväg det till A’s inbox. Bara ett mail för er men så mycket mer för mig.




Min kärlek ligger i denna låt just nu men lyssna på den lugnare versionen ok!? :)

Dag 12: I min handväska

Medans frysen avfrostas så passar jag på med dag nr 12, i min handväska. Eftersom jag rensade den innan nyårsafton för att få plats med alla "maskerad" grejer så ser innehållet lite...hmm... ja annorlunda för inte ens en börs fanns i min väska hahah.

En sax
Lypsyl och Clarins läppglans som typ är det bästa ever!
Sugrör
Conceler
Skarf och ett par grillz

Hit me!

Första måndagen på nya året nu kör vi 2011 style! Hit me!

Go' morgon

Söndag och jag sov åt helvete för länge och det är ditt fel ;) Nä jag ska inte skylla ifrån mig, måste få ordning på detta för i morgon är det måndag 3/1 2011 och det skulle väl vara för jävligt om jag också kastade bort den dagen för att sova. Tanken är ju att frysen ska rensas för att fyllas med nyttigheter. Restuppgifter ska göras så jag kan börja fundera på uppsatsen och jag ska vara pigg och fab hela dagen. Då går det inte sova till 14.30


I dag bjuder vi på och kickar igång dagen med en liten flicka som fångat mitt hjärta...




Dom går inte köpa <3

Om första dagen på nya året ska representera hela 2011 så ligger jag risigt till. I dag är det segt men inte för jag är bakis utan mer att den här sömnen är fucked up. Men igår var trevligt! Linda och Carro hade gjort ett kanon jobb med all mat, lekar, arrangemang och mix av folk. Maskerad var temat och jag vill nu inleda 2011 med att meddela resten av världen att jag har världens bästa vänner i Sverige och runt om i världen. Och dom är inte till salu :D


Att lova mig själv

Det var det här med nyårslöften. Vi diskuterade i går att man ofta sätter för stora mål, att de ofta är lite av negativ klang och hur man formulerar sina mål och löften kan ha stor betydelse. Så idag när jag tänker klarare än igår så kommer mina löften på ett annat sätt än jag brukar...

* Jag lovar att inte börja röka, snusa eller knarka.
* Jag lovar att ta hand om mig själv och leva sunt
* Jag lovar att fortsätta bry mig om de människor som står mig nära
* Jag lovar att jag under detta år ska åka utomlands
* Jag lovar att fortsätta lita på mina egna resurser och vara sann och ärlig mot mig själv och andra.

... att jag sen har en tanke på att börja träna, äta nyttigt, sluta bita på naglarna och leva efter motto "Man måste våga för att vinna" är en helt annan sak och kommer inte vara ett nyårslöfte utan några saker att krydda mina riktiga, positiva löften med.

Peace out xoxo