Snaaart :)

Köpte ny jacka och en knall orange halv genomskinlig tröja förra veckan. Trodde de skulle få hänga i garderoben ett tag tills våren kommer på besök men med dagens väder så kommer jag snart trippa omkring i dessa. Dvs om solen fortsätter skina, annars fryser jag ihjäl :P

L.O.V.E.L.Y

God damn! Känner ni vårkänslorna idag? Känner ni hur solen sticker i ögonen och hur det droppar från taken!? I dag är en mycket bra, fin och underbar dag. Sjukt vad lite sol kan göra för själen. Ska fixa lite papper sen bär det iväg på jobb så jag skulle bli underbart lycklig om solen ville hänga kvar till i morgon för då blir det plugg i friska luften.  

Tumblr_lhag1kidlx1qg6z6no1_500_large
http://weheartit.com/entry/7531329

Peeling och serum för naglar




Inte bara ansiktet som behöver peeling och serum utan även dina naglar! Dessa två är mina små nagelvårdsprodukter. Den blå är en peeling från Depend som du stryker på nageln och nagelbanden. Låt verka några minuter sen gnuggar du bort den med lite vatten. Den vita är ett nagelserum med gingseng från Depend som binder ihop fukten och funkar utmärkt för torra naglar. Påskyndar även växen. Jag brukar ställa serumet vid datorn så när jag ser serier, bloggar och pluggar så kommer jag ihåg att skämma bort naglarna också

Snart dags för sommriga Hot Coral :)

Måste hålla igång motivationen så störtdök ner bland mina nagellack för lite extra längtan. Slog mig att jag har en viss kärlek till den röda skalan, eller då helt tvärtom och kör svart. Blått, lila och blaskiga färger är nog inte riktigt min grej. Så de 3 favoriterna är alla från Isadora… 182 Summer Red, 191 Gothic Black och 701 Hot Coral

Solen ropar på mig :)

I Kenzaz blogg skvallras det om +15 grader i London, shorts och skinnjacka. Här är det bara kallt, blåsigt och snöigt. Och sen när blev UK the place to be på vinterns kallaste månader? Trodde det var samma ”väder profil” även där så ja Kenza jag är avis :P

Kvällen ägnas åt att lyssna på boken Svensk maffia medans jag ”pen toolar” i Photoshop och kollar utlandsresor. Skyller allt på de soliga bilderna från London. Crap vill också!

Earcuff update



Mitt stackars öra pallar inga tunga vikter, absolut inte för en earcuff med fjädrar och kedjor. Så jag tog en krok från ett gammal örhänge som får ersätta själva cuffen. Vips var mitt nya både ett örhänge och en slät earcuff

Svennefrukost



Dags att ladda upp pluggarcellerna! Ägg, kaviar och fil, det måste väl ändå räknas som en riktig svennefrukost?!

Låtar som ringsignal till din iPhone

För ni som vill ha er favorit låt som ringsignal på er iPhone så har jag ett tips på hur det går att fixa på ett enkelt sätt.


1. Gå in på denna sida och sök efter den låt du vill ha. Finns oftast flera versioner av varje låt så när du hittat den du vill ha så klickar du på ”get iPhone ringtone”.


2. Då kommer det en lista där din låt finns och då trycker du på ”download” och sparar den i en mapp du döper till ex ringsignaler


3. Ladda sedan upp den sparade signalen i iTunes som du gör med musik, koppla i iPhonen och synkronisera. Kontrollera bara så du har klickat i att ringsignaler skall synkroniseras. 


Sen hittar du dina ringsignaler på din iPhone under inställningar → ljud

Klart!

Tumblr_lh20ln7fee1qzh5j8o1_500_large
bild weheartit.com

Full av ro

Sitter och petar på designen men får det inte riktigt som jag vill, är nog ett klick från att sabba hela skiten totalt så bäst att ge sig för kvällen. Peppar med lite kvällsro som ska få mig att sova som ett barn vilket ska leda till att jag studsar upp från sängen kl 8 och hinner plugga en massa. Planen är så, verkligheten kanske en annan men det är väl tanken som räknas? ;)

Fly baby fly, reaching the stars above touching the sky



Min nya fjäder earcuff från JFR damp ner i postlådan idag och jisses vad kul det är med paket en seg skoldag som denna! Fick lite fler saker som jag slänger in senare.

Tvångsmässigt bloggande.

 Föreläsning om OCD och fobier och detta inlägg kan ju vara bevis på att fröken fräken lider av Tvångsmässigt bloggande :P Alla är vi lite lätt skruvade. Ciao!

It's so loud inside my head with words that I should've said

En dag kvar av skolan denna vecka sen är det full fart framåt! Litteratur, rapporter och forskningsmaterial ska läsas samtidigt som jag ska rekrytera personal. Jag håller med andra ord fast vid att jag inte ska plugga till hösten. Jag är för gammal för det, alla har vi vår gräns och min är nu nådd på snudd på passerad för länge sedan. Så har ni ett jobb över så är jag din! Billig, trevlig och utomordentligt bra på det mesta!

Ja dessa rader var inte precis det jag tänkt dela med mig av men det är på tok för rörigt i huvudet för att få ner på papper av vad som försiggår inom mig. Så vi lämnar det här.



se bloggen konstig ut så pillar jag lite på designen och dum som jag är, i den "riktiga" bloggen! Smarto!

Den där Bruno



Just nu: svär och försöker ominstallera Office. IGEN. Snart: slötitta på Mello. I morgon: Plugg och anställningsintervju. Trött. less och shopping och ressugen!

Britneys nyaste video "Hold it against me"

Här kommer Britneys nya video till singeln Hold it against me. Vad tycker ni? Även om hon inte är min favorit artist precis så är det alltid spännande då hon släpper nya videos :) Denna gång med hjälp av Jonas Åkerlund!

Att säga hej då för alltid :(

Sitter och försöker knapra ihop ett sista hej då till mitt fadderbarn i Colombia. Har varit fadder till henne i 10-11år nu och eftersom hon nu fyllt 18år så ingår hon inte längre i PLANS fadder verksamhet. Så hur säger man farväl för alltid? Inga fler rapporter om hur henne familj har det, vad som händer i byn och hur hon mår. Inga teckningar och bilder, ja ingenting mer. Jag klipper navelsträngen, my girl har blivit gammal och det är dags att gå vidare.

Men nu tycker jag att DU går in på PLANS hemsida och engagerar dig för det finns för många barn, familjer och byar som behöver hjälp. Man behöver inte bli fadder åt ett barn utan det finns flera alternativ som de erbjuder, det tar inte mycket tid eller är dyrt så do it!

...

Till doktor <3

I september lovade jag några människor att ta hösten och satsa på mig själv. Planen gick i stöpet och det var utom min kontroll så nu är de uppe på tapeten igen dom där planerna. I förrgår var det naglarna, igår besöktes dietist och snart bär det iväg till <3 doktorn. Nej inte hjärtsjuk bara en tid för lite tester på kärlen typ. Ni förstår vart jag är på väg va?! Mot ett hälsosamt liv långt borta från en del ovanor jag samlat på mig under några år. Dags att lova sig själv nu också va!?

Life isn’t just rock ’n’ roll. But I wish it was

Sömnlös natt och känslomässig dag men jag har dlakam som skickar ljusfyllda, knasiga och underbara injektioner in i min vardag. Han är som min egna lilla verklighetsflykt den där typen.

Men jag vill att ni åter igen fatta papper och penna för jag har storslagna planer för min fortsatta tid på denna planet. Hälsan är just nu ett litet hinder på vägen så medans kroppen vilar sig i form smider knoppen planer. Fuck nyårslöften det är mars som är det nya svarta, den nya grejen när det kommer till löften.

Det kommer bli tufft men det går!

I går hände det så hämta penna och papper och anteckna nu! Frida har bestämt sig för att sluta bita på naglarna! Jag är motiverad, fokuserad, glad, förväntansfull och jäkligt peppad. Spara ut naglarna och sedan göra en förlängning i färg är drömmen, måste bara ta mig till en nagelsalong och fixa lite stuff sen är jag igång. Nu kör vi, är ni med mig!?

Love 2 you all <3

Det börjar verka kärlek banne mig

Usch vaknade med en illamående känsla. Mitt måtto är liksom har man redan fuskat så kan man lika gärna fuska så in i h-vete hela dagen, så frosseri var gårdagens kännetecken och i dag mår jag illa! Det var inte värt det.

Annars har helgen varit chill och underbar. Lunch med dom bästa, film med den bästaste och bara lugn och skön helg. Idag försöker vi plugga men känner mig mer pepp på att plugga och lära mig min systemkamera än att plugga inför litteraturseminarium och uppsats skrivande. Sjuk är vi också så tummen upp people!

 

En indian sommar

Shopping hann jag och Mami med också. Köpte ett halsband med fjädrar och tjaffs, 69kr på H&M :) Nu väntar jag bara att det ska dimpa ner earcuff och örhänge från JFR så är jag redo för en Indian vår/sommar.

Bortskämd.

Jiaoo tillbaka till det normala. Mami har varit här sedan i onsdags och idag kom pappa och hämtade hem henne, fixade min bil, dumpade saker på miljöstation och handlade mat. Så bortskämd har jag varit dessa dagar och nu väntar en helg med dlakam och dejtande med mina vänner. Känner ni kärleken? I do :)

Mitt tidsfördriv, min gangster.

Hej ímpulsköp

Nu ska jag bara lära mig skiten också!

Spotify har svaren

Ta listan du lyssnar mest på, måste innehålla 23 låtar, och tryck på shuffle. Sen skriver du den låt som spelas som svaret på frågan och gör så på alla frågor.
 
 
Hur mår du idag?
Lighters up

Kommer du komma långt i livet?
Bumpy ride

Hur är skolan för dig?
Like a G6

Vilken är ditt livs themesong?
Going through changes

Vilken är din livshistoria?
The time (dirty bit)

Hur ser din framtid ut?
Remember me

Hur blir din morgondag?
California king bed

Vad är det bästa med dina vänner?
Family affair

Vilken sång beskriver dig bäst?
Whole lotta love

Hur ser ditt liv ut just nu?
S&M

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Hey baby (drop it to the floor)

Hur var du som barn?
DJ got us fallin’ in love

Vem kommer du gifta dig med?
Love kills

Hur ser världen på dig?
Kärleksvisan

Vad tycker dina vänner om dig?
Grenade

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Broken heels

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
I cant wait

Hur blir du igenkänd av folk?
Cry for you

Vilken är din livsfilosofi?
U should know better

Vad tycker dina föräldrar om dig?
The mockingbird

Tycker andra att du är attraktiv?
Satellites

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Firework

Hur ser du på sex?
All I do is win.

Retuschering javisst!

Idag behöver jag en retuschering innan jag går ut I offentligheten. To much work :S men iväg på stan ändå!

Få presentkort på gratisbio

Kunde inte motstå frestelsen eftersom jag internetshoppar lite nu och då. Gå in på gratisbio och bli medlem du också! Man samlar poäng på olika sätt vilket man sedan kan byta mot presentkort och sånt där man shoppar.

Klart värt det och inte svårt Gratisbio besök nu!

Nåleeen :S

Gah vi skakar tänderna, biter på naglarna och springer och gömmer oss för nu bär det iväg på provtagning!  

Köksrenoveringen

Har ju inte visat det jag förändrat i mitt kök så här kommer några glimtar. Från grönt till grått .
Nya tapeter, målat tak, lackade luckor, nytt kakel, ny lampa och nytt bord.

Den slingrar sig runt fingret



Min nya älskling, min nya make my new big thing. Inköpt på Gina tricot och tar fan upp hela mitt finger, love it!

Brun, smal och kåt

Ja så lyder rubriken i reportaget i nya Veckorevyn. Men nej de ger inga tips på hur man blir brun, smal och kåt utan tar upp riskerna med den nya drogen som lovar underverk för att få brunare hy, ja sen var det ju det där med att bli smal och kåt också. Melanoktan heter medlet som tjejer sprutar in i huden, ett medel de skaffat på icke laglig väg och som inte är bra för kroppen. Brun, smal och kåt? Varför inte säga Brun utan sol, träning och en het kille? Vips hade melanoktan blivit en onödig grej!

Kleta på dig Doves summer glow, dra på dig kläder du trivs i och sug tag i en het kille så slipper du det där tjaffset. Ok!?

 Drogen kallas också för "Barbie drogen" och då gissar jag att detta är det man strävar efter :S Usch.

Kardashians

Jag var i behov av en soft såpa där hjärnan inte behövde arbeta på max. Så just nu lever, andas, inhalerar, ja, är helt fast i ”Keeping up with the Kardashians”. Jepp ni läste rätt, jag vet tragiskt va? Men det är rätt underhållande så se ni också vet ja ;)



Dock har jag infört en regel denna vecka. INGET kardashians om jag inte har en träningsvikt på min arm. Suck för mina egna idiotiska påhitt!

Psykiatri hjälp!

Det går verkligen ap dåligt just nu! Vi ska skriva uppsats på 7,5 p och jag kan inte komma på eller bestämma mig för vad jag ska skriva om! Ska jag skriva om självskadebeteende så vill jag skriva o killar. Gäller det ADHD vill jag skriva om tjejer. DBT? Borderline? PTSD? Trauma terapi? Förebyggande arbete i skolan? Jag håller på att bli tokig för jag vill få klart detta så fort som möjligt! Hjääääälp!!



(bild vk.se)

Vem fan har tagit den?

Jag har letat i skafferiet, bakom pastan, lyft på brödet och svurit några gånger. Jag har kastat ut mina kläder på golvet, vänt ut och in på fickorna och kollat i strumplådan. Men inga resultat, den är spårlöst försvunnen eller medvetet tagit av någon elak tjuv för jag kan inte hitta den. Var fan finns motivationen!?

Dags för dagens viktigaste punkt.

Jihoo då var allt här hemma fixat så nu är det dags för dagens viktigaste aktivitet…lassa! Men det snöar fortfarande och jag som kände vår vibbar igår!



Länge sedan jag hade lockigt hår, love it!

Rihannas nya musikvideo

Gooood morgon! Städat, fix! Borra upp lampan, fix! Kamma mig, fix! Nu ska lönerapporterna gås igenom och godkännas. Först ska jag bara dela med mig av Rihannas nya musikvideo till låten, en av mina favoriter, S&M. Enjoy.

Ps det fan snöar ute!!

5kg lättare

...uppe på huvudet efter besök hos frissan. Urkass bild jag vet men nu ska jag hoppa in i duschen och slänga in en toning!

God morgon.... går och lägger mig igen zzzZz

Nyvaken, morgontrött, morgonfrisyr, morgonklädsel. Nu iväg till frissan och skapa liv i burret!



Vi prioriterar rätt just nu. Jiiihaaw

Aldrig någonsin har jag känt mig så road av att sitta och kämpa med vector skapande. Kan ju bero på att bredvid mig ligger en hög av papper som måste ta itus med, i bakhuvudet knackar den kommande uppsatsen på och i näsan finns snor. Så klart som f*n att vi ägnar oss åt det viktigaste. Photoshop!