I kväll ska jag bli full :P

Nu har jag plattat till håret, sotat till ögonen och använt favorit glosset. Hanlederna ar fått sig en dusch av Gwen Stefani parfymen och favorit örhängena är på plats. I bakgrunden kan ni höra partytoner av September och i min hand sitter ett glas med Absolut päron och fruktsoda. Jag tänker bli as kalas full i kväll.

Hade svårt att välja kläder men det slutade med svart, kort och skimrande och snart bär det iväg på krogen där det ska dansas hela kvällen lång! Just ja… det var detta jag ville göra inte det jag ska göra! Crap bums i säng med dig igen dagdrömmerskan!

Det är nätterna som är värst

Det är nätterna som är värst. Det är för tyst och för mycket utrymme för mina tankar, frågor och hjärnspöken. Så jag kopplar upp all teknik i världen för att fylla tystnaden. Bave Amins blogg och Jersey Shore håller mig sällskap tills morgonen är här.  Trodde jag byggt upp muren igen men sen dyker det upp nån liten sak och hela världen rasar.  Helvete!

Baklava <3 En självdestruktiv handling

Alla psykologer, kuratorer och kloka vänner skulle skrika NEJ! NEJ! NEJ! Men jag kan inte låta bli, jag längtar efter Baklava som mitt numera ex (usch vad konstigt det där lät) introducerat mig för. Så lite självdestruktivitet så här en lördag kväll. Men gott är det!


 

Please prescribe something

Closer to the edge

I kväll ägnar vi exakt 6:23 till 30 seconds to Mars som klättrat på min lista sedan 2005 med låten Yesterday.

Helvete va klantig jag är!

Hemma från The hospital med lite fler stick på armen. Fattar inte vad mina ådror sysslar med då herr nål kommer fram. För klart det är en herre. Lite dropp, lite röntgen och like översyn men nu är allt bra och jag är hemma i mitt place och tänker förbli där tills det bär iväg på lassa igen den 7:e. Men ikväll lite Idol tittande tror jag och jisses maila in examinationsuppgiften! Komiskt att den var klar för flera veckor sedan, deadline är idag och jag har inte lämnat in den. Klantarsel!

Ja ikväll säger jag god natt från avdelnin...

img_0458 (MMS)

Ja ikväll säger jag god natt från avdelning D51. Inte riktigt min plan men har doktorn sagt så är det bara att lyda. Men eftersom doktorn är en man så ska jag flirta mig här ifrån i morgon. Håll tummarna att charmen håller ok ?

Fuck också!

Jag sa ju det jag är för pigg för att vara hemma! Så vad händer? Speedar på i 110 och pang boom, feber! Och vad sa de om det? Jo… kontakta mottagningen eller akuten. Hell no! Alvedooooooooon!

Never underestimate the power of a extremely pissed off woman

Har gått omkring i lägenheten som en idiot. Finner ingen ro, tankarna susar i samma fart som de säger att den där Botniabanan ska göra som de byggt på i hela mitt fucking Umeå liv. Nu är jag bara arg 24/7. Jag brukar inte vara arg, inte ens ledsen eller sur. Detta är inte jag.

Jag är mikrofonkåt

Trots att jag inte sett ett helt program så har Så mycket bättre har fångat mitt hjärta. Tack Tv4play liksom... Psst men det är nog inte programmet utan September som är grejen för mig :P

Septembers version mycket bättre än Petter 2004 !

I do have a thing for that face.

Efter en genomgång av lite bilder så inser jag att det är dags att lägga ner den där grimasen!

Jag vill ha en tuff GRABB i lyxförpackning!

Dags att skriva om sången så den passar the ladies ;)



Typ lite så där "hipp hopp, kostymaktigbad boy"
 

En ring på mitt finger

Ringar, ringar, ringar! Finns det nåt Jag fastnat mer och mer för så är det dessa ting. Så här kommer mina personliga favoriter här hemma att pryda fingrarna med. Put a ring on it eller fler :)

Vad var det jag sa! :P

Narkoman vibbar och inga fransar!

För er en sekund, för mig en evighet

Känns som om jag missat 100saker men när jag tänker efter så har jag bara varit borta i 9 dagar, dagar som säkert har rusat fram för andra medans mina har gått saktaaaaa.  Men nu är jag hemma, staplar fram, ska sova mig i form och vänta vänta vänta… Men jag vill pyssla om här hemma, springa på stan, festa, shoppa, plugga, städa, laga mat, ja huvudet är i form medans kroppen läker. Crap!

Jag borde och vill

1.       Fylla på mina ögonfransar för mellan morfin sprutorna va bästa smärtlindringen att peta bort dem så att jag nu har inga, knappt riktiga.

2.       Ringa hjälpis för ambulansflyget var inte tillräckligt stort för jag OCH stolen, så den är lite vinn, sne, krokig. Hjälp :S

3.       Plugga för ja, jag hinner vara med på examinationsseminariet :)

4.       Shoppa för världens bästa har varit och grovstädat min lägenhet efter renoveringen så nu kan jag dekorera

Annars ser jag ut som en knarkare, rör mig som en 80åring och har äntligen sluppit den där karantän också. Men hur var det nu? Just ja, vila. Suck.

"Blir Uppsalabo"

Ja i morgon, fucking early, bär det iväg. Ska på obestämd tid vara ”bosatt” i Uppsala, med obestämt menar jag förhoppningsvis max 14dagar totalt sängliggande för sedan hemfärd till Umeå NUS!

Detta innebär att jag är förberedd på 14dagar utan Facebook(!) blogg, frenetiskt sms:ande , telefon tjatteri, hudvård och tovigt hår. Så håll tummarna att doktorn levererar härliga pain killers så min abstinens efter dessa ting inte blir så stora.

Glamorös bild va? Förra årets lilla surprise för fröken fräken, snabb borttagning av gallan. Denna gång lite mer "planerat".


ctrl+x, ctrl+v men vill ctrl+z

Alltså i normala fall då jag åker bort brukar min packning bestå av vardagskläder/ party outfit, smink, telefon, hårprodukter, skor, money och accessoarer. Denna gång packar jag mjukis brallor, dator, laddare, telefon, Mp3, USB, vetevärmare … Jag ska alltså i väg på obestämd tid där jag knappt behöver kläder men mycket teknikprylar. Vad tror ni jag nu hitta på för galenskap? Man skulle kunna säga att jag ska ctrl+x, ctrl+v och jag vill ctrl+z mig varje dag :P

Så här ser min röriga vardagsrum ut nu med alla saker som inte rymms i köket + packning. Dont like

Are you ready? Im not ready!


Början av varje månad innebär skoldag för min del så i morgon är det heldag på skolan. Urk, inte alls upplagd för det nu för det finns annat som tar upp min ”tanketid”. Bara i natt avverkade jag all min ångest över narkos och kontrollförlust, en annan natt är det över dränage för att nästa natt totalt handla om smärta. Jag skapar och äger mina egna tankespöken! Im not fucking ready for this!!

Fuck you! and you! and you!

De senaste dagarna har jag känt mig arg, ledsen och orolig. Jag vill skrika, slåss och använda hela mitt %&#¤£$ register. Men jag är ju inte "sån" så det får helt enkelt bli ett svart på vitt Fuck you! Phu...5kg lättare :P













Ljus i mitt hus

Jaha har nu lämnat min lägenhet som ser ut som ett, ja, byggprojekt. För lite kakel gjorde att allt blev försenat och att målaren kan inte börja förrän nästa vecka då jag åker bort. Nyfikna jag kommer alltså inte få se slutresultatet på flera veckor! Crap. Men ille på kökslampor har jag fått! Kommer aldrig kunna bestämma mig!

Norsjö Im back :P

Åker hem till Norsjö för att utsättas för fotoblixten för börjar vara dags att mamma äntligen får sin 50års present (psst hon fyllde ju år i mars så). Sedan lite Rock & blues fest med alkoholinslag samt träffa lite vänner OCH kräva en presentation av brorsans nya girrrl :D Se upp Nellie!

Han rymms förmodligen inte i mitt knä fortfarande


So where do we go from here

Avslutar kvällen med låten jag nynnar på när jag släpar mig i säng.

Hundar, socker, koffein... borde köpt svart

Sprang lite på stan idag innan jag träffade Jess för en catch up med lite koffein och socker som sällskap. Det var på tok för länge sedan, ja alltså inte när det gäller kaffe och socker, utan länge sedan jag hade ”kvalitets tid” med Jess. Som för övrigt äger den där stora hunden som bet min i rumpan. Hemsk rackare. Men den där lilla shoppingen var nog en turn off, inte alls så wow som jag hoppats för i skottlinjen var: m j u k i s b y x o r. Borde köpt en onepiece och grävt ner mig i stället, fatta så skönt :) Eller shoppa mer svart!!

Soft hands kind heart




Ok vintern är här och vi torrisar vet vad det innebär! Så köp något att smörja in dig med och gör en god gärning samtidigt. Du hittar denna på Body Shop och pengarna går till att stoppa sex trafficking och är inte en skit produkt utan faktiskt bra.

Snart har jag ett hem igen

Dag nr 3 som jag påbörjar uppvakningsprocessen kl 7:00. Borde nog leja in de här grabbarna att varje dag komma och borra lite så jag tvingas stiga up för att inte se allt för spöklik ut. Golvet är snart klart och kaklet sitter på väggen men än fattas det saker. Även idag sitter jag inne i sovrummet men har bytt arbetsuppgifter och dagens är; lönerevisions papper samt boka tågbiljett.  Fast sägen lockar, kanske en snabb powernap? Nej skärpning!

Där jag hänger min jacka & bloggar

Tanken är nu att hallen ska få en liten golv makeover. Lite nervös bara för då jag flyttade in så HK anpassade trösklarna lite så jag hoppas Mr snickare kan fixa till det så jag inte ska dratta ur stolen varje gång jag rör mig.

Egentligen sker inte så mycket i datarummet heller än nytt golv och lite allmänt pyssel fix men den där röda stolen stör mig men love it så måste hitta någon plats för den.

Smakar jag gott?

Kan ni tänka er snart får ni smaka på Frida! Tålig mot växtsjukdomar och syrligt och fast fruktkött. Det ni smarrigt va!? Mångkulturell verkar jag också vara.

Dagens ytliga

Morgonens projekt är kaluffsen! Lovar att mitt hår växer som ogräs just nu vilket gör att mina lockar försvinner men det ska vi åtgärda idag med ett besök på Clip! Sweet :D

Som innan avrättning


Sitter och ser Debatt, bokar flygbiljetter och äter CHIPS! Det sistnämnda är nog det viktigaste för tanken slog mig i dag att denna vecka är nog den sista veckan jag får äta. Dagarna som följer kommer nog fyllas av dropp för jag ska snart ut på äventyr. Så det är lite som den sista måltiden som dödsdömda får det är bara så att min utgörs av chips! Extremly important! :D

Mitt sovrum är min borg

Det borras och spikas, grannen klagade redan efter en timme och jag sitter inne i sovrummet och leker kontorsnisse. Tack så mycket för trådlöst internet! Men låt oss liva upp stämningen med lite humor. Jag presenterar Shan Atci...

God morgon världen

Herregud bara tomten är vaken… och jag. Känns i alla fall så men nu kavlar vi upp ärmarna och tar itu med dagens att göra lista!


* Boka fotografering i Norsjö samt tjata på mina bröder i samma ärende :)

* Fixa till ett schema som följer regler & krav

* Ordna lönerna som kommit in och jaga de som fattas

* Boka flyg och tåg tur och retur för 5 personer

* Ringa Phone house om fucking jäkla problem

* Handla och vara förbi Brukarkooperativet

* Boka taxi för hemfärd, skolan och flygresan


Så måtte inget gå galet! Måtte hantverkarna sköta fixet här hemma och alla svara i telefon!

Lite avis på Prins Miller, fett skönt!