I'll smile for you :D

Just nu tittar ni på ett par helt friska tänder, om ni slängt ett öga på bilden förstås! Känner mig lite stolt efter dom 5min hos tandis med bedömningen ”mycket fina tänder, vad ska vi säga du behöver nog bara komma hit vartannat år om du vill”. För jag har trots allt oddsen emot mig men just i dag är jag bara lite nöjd och det firas med godis och kaffe för det är dunderkuren för mina tänder tydligen hahaha. Så anteckna folket!

Super sex, nakna rumpor & skönhet

img_3395 (MMS)

Ja det är vad jag ägnar denna förmiddag till. Solen lyser, balkis kokar, jag är ledig o ny veckis och te. Lovely!

Dags för fransar!

Det var freezing cold ute i morse men tro mig, jag åkte ut på en motionsrunda i alla fall så en applåd till mig! Nu ska det iväg och fylla på lite fransar och jag funderar om inte detta är det smartaste jag gjort på länge för jag behöver inte sminka mig, använda maskara och man ser pigg ut då man vaknar, enligt mig själv då :) Att det sedan kostar pengar är något jag förtränger jag får helt enkelt dra ner på något annat. Nä iväg på stan sen hem och plugga!

Hur hjärtan kan krossas

I natt grät jag så mycket att jag trodde hjärtat skulle stanna, eller åtminstone krossas. Jen dog, Joey valde äntligen mellan Dawson och Pacey och Jack ”fick” Jens lilla dotter. Jag var beredd på ett gråtkalas men hade glömt hur smärtsamt det var och jag grät för var enda liten människa som går igenom sånt här i verkligheten. Men 6 säsonger Dawsons Creek är nu över. Jag har andats, hållit mig vaken och helt gått in i dessa människors livsöden. Så nu då? Vad fasiken skall jag nu använda för att kunna fly från verkligheten en stund? OTH, Greys, Gossip? Crap! :P

I pack my bags and go

Nä nu lämnar jag mitt liv! Eller ja jag skulle vilja göra en ”Holiday” kasta ut en annons och totalt byta liv med någon på andra sidan jorden. Tänk er vilken spänning, vilken kick och vilken galenskap. Men erkänn ibland skulle det behövas för att få någon ordning på sitt eget. Vill inte tänka på framtiden utan mer på här och nu men alla vet väl att det låter bra i teorin men i verkliga livet är det en helt annan sak. 


 Finns min Cameron eller Kate där ute?

Intar en ideell skepnad

I dag är jag inte en student utan i dag är det dags för lite ideellt arbete! Var rätt länge sedan så det känns kul att ta på sig den rollen och snacka med lite kids. Så nu är det dags för lunch och lite Dawsons Creek sen iväg och göra lite samhälls nytta! 

Passar på att göra lite reklam för två ( 1 och 2) sidor som möjligtvis, kanske, typ ja har något med mitt jobb att göra ;) Kolla in dem va.

Brain Washed So Fuck Off

Kan Dee Shop firar år och jag ställer mig längst fram i kön och flaxar förbrilt med händerna.. vill ha vill ha vill ha!

Alla har väl sett hennes linnen på var och varannan tjej men jag föll för hennes tavlor. Skulle vilja ha en gigantisk en eller tapetsera väggen med en av hennes, enligt mig, hot girls. Men nu blir det ingen vägg eller så utan har klickat hem Brain washed och Fuck off. Kommer göra sig perfa i mitt sovrum! Blogg har hon också och en talangfull karl :)

Psykisksjukdom idag men inte i morgon

I dag lider jag av autism, ångest, ADHD, aggressivitet och psykiska störningar. Skulle jag plugga till läkare skulle jag säkert varje dag ha cancer, aids, hjärntumör och annat som de frenetisk pluggar in. Det är med andra ord inte alltid hälsosamt att läsa om olika tillstånd och sjukdomar som drabbar människor för vips har man dem alla själv. Men i morgon är jag frisk, kry och sprudlande för då är jag plugg fri, dock inte jobb fri utan skall snick snacka med barnen. 

 

Mot centrum i regnet.

Aaah jag hade inte planerat regn! Ska susa iväg på stan, lite shopping och fika med gott sällskap, alltså inte gott som i godis utan bara mer trevligt sällskap. Men en dag som denna är fransförlängning = ingen maskara = en Frida utan svarta tårar. Frida vs regnet 1-0



Uppdatering: Detta är ett gammalt inlägg men pga lite fix kategorierna var jag tvungen att publisera detta inlägg igen

margin, padding bla bla bla zzz zzz

Varför gör jag alltid samma misstag!? Börjar pilla, peta och fixa med designen då jag är som tröttast och inte för allt i världen förstår vilken kod det är som gör vad. Ja så allt är en mess men jag hoppas ni inte ser eller förstår vad det är som inte stämmer så jag kan sova lugnt och smyga in ändringarna under helgen för nu går denna kärring och lägger sig!

Föda eller uppfostra barn?

Att kamma sig och se fabulous ut i dag är överskattat. Mitt liv, tid och förmiddag är vikt för plugg för jag skall vara en utomordentlig student och lämna in terminsfrågorna i oktober och inte i slutet av november. Bra plan va? Men varför?... ingen jävla aning.


Men ämnet gör mig lite nervös för klinisk barnpsykologi och utvecklingspsykologi sätter en massa tankar i mitt huvud. Man skall alltså inte bara vara nervös för att bära och klämma ut den där ”klumpen” vilket kommer göra fruktansvärt ont. Nej man skall senare vara en utomordentlig förälder som inte är nojjig men uppmärksam samt 100 saker till för att barnet skall växa upp till en vettig människa full av kärlek av sina föräldrar. Nej satan också det är mycket att tänka på! Kan man liksom överlåta det tunga ansvaret till någon annan för jag blir nu mer nervös inför barn- och ungdomsåren än för själva entrén ut i världen, förlossningen alltså.

 

Nu är jag fan igång!

img_0403 (MMS)

Nu är jag fan igång! Vårdcentral, handlat & färgat håret men sitter nu på balkis i värsta sommar solen. Boken är här likaså kaffe och frågorna så nu kör vi lite utvecklingspsykologi. Jiiiiihaaa:P

Min älskling är tillbaka i min famn :)

Tydligen är Apples mott ”är det sönder får du än ny” så jag har en blänkande svart iphone utan repor eller andra ålderstecken. Och jag är lycklig för nu kan jag på ett smart sätt sms trakassera min babe, kolla busstider, spela spel i väntan på bättre tider, ha tillgång till alla mina nummer, ta kort, blogga!, surfa, lyssna på musik, anteckna. Ja mitt beroende stillas och jag har återigen koll på mitt liv. I love apple!

Min rumpa är normal :-O

I morse var det lite high tech hos fröken fräken. Klockan 10 stormade det in folk och jag kopplades till en dator , satt på en matta och vips kunde de kartlägga mina rumpaktiviteter. Okej få inga konstiga och nasty idéer nu för de ville liksom bara kolla hur det ser ut då jag sitter, 

om jag sitter mer åt höger eller vänster

det som ni andra känner. Så har man inte känsel så får man lösa det på andra sätt, men ni kan nu anteckna ner att fröken fräken faktiskt sitter på sittknölarna som annat folk. Crap det betyder alltså att jag är rätt normal :S

Köket har tagit mig tre f*cking years :S

Året var 2007 och jag hade samma planer även då, detta kökdprojekt! 3 jäkla år och jag har tagit snigelsteg frammåt men i alla fall kommit lite längre. Bord är beställt, tapeter och kakel bestämda, golv till 99% och köksluckor har jag inte längre ångest för. Nu ska jag bara klicka på knappen "skicka" och alla uppgifter hamnar i hantverkarens inkorg och svaret tillbaka lär innehålla siffror. Gah vilken ångest, har jag valt rätt!?!?

År 2007 var planen detta

En hund bet mig i rumpan!

Länge sedan jag hade en sån usel natt. Mardrömmar om Jess gigantiska hund som bet mig i rumpan, Emma och Johanna som plåstrade om mig, ångestframkallande sms och försovning! Ja precis f ö r s o v d e mig vilket aldrig hänt. Vaknade 8:10 och 8:15 skulle taxin hämta upp mig och jag lovar att för en tetra så är 10min ingenting så tack gode gud för att Emma jobbade och snabbt kopplade på autopiloten där man varken tänker eller känner utan bara kör på. Tack även för mina nya fransar och mitt plattade hår vilket gjorde att jag kunde rulla förbi min sminkoas och ändå se fab ut. 8:30 Frida vid skolbänken! Applåd!! Its a fucked up day :P

Lovar att i min dröm var Jess hund gigantisk! Vilket den visserligen är i verkligheten också :P

Barn- och ungdomspsykiatri

1kronors kolan har åter igen gjort en våldsam entre i mitt liv och sätter mitt humör i vagnen på en berg- och dalbana. Nej vi snackar inte PMS utan jag har börjat skolan, igen. Jag knarkar mig i skolform genom att skölja ner kolorna med lite kaffe och kaffe och ja, kaffe. För en före detta socionomstudent med ca 6timmar/v så är distanskurserna en chock. Vi går knappt skola men då vi går så gör vi det ordentligt så därför tackar jag herr lakritz kola och banan kola för att ni hittat ända till vårdvetarhuset och förgyller min dag!

Miss it :S

"Hej jag heter Frida och jag är iPhone beroende."



Är det inte något sådant folk på de där AA mötena brukar säga? Lämnade in min iphone i fredags på lagning och beroende slog till som en stor orkan då jag tvingas använda min gamla sony ericsson. Som för övrigt bara innehåller två nr, till C och taxi så nej jag är inte dryg jag bara vägrar lägga in fler nummer för jag vill ha tillbaka min telefon NU!

Ögonfransförlängning

Mitt i ett Dawsons Creek maraton började läppen rycka så där ofrivilligt och tårar bildas tills jag kom på "satan ryker ögonfransarna nu?!" Fröken fräken har nämligen tagit sin ytlighet till en annan nivå och gjort en ögonfransförlängning. Inga tillfälliga lösögonfransar utan dessa sitter så länge mina egna inte trillar av, dock blir det ett återbesök inom 3 v men eftersom jag somnade idag då hon fixade dem så ser jag återbesöket som en inbokad tupplur :P

Dags för ny design

Tycker det är dags för en ny design och det är NU jag skulle vilja vara ett datasnille som på 15sek fixar till det som jag vill ha det. Men njet här lär vi oss den långa vägen, googlar och är sin egen "lärare". Men stilen och inspirationen kan nog dessa bilder stå för.


Randigt verkar vara temat

Jovisst fick jag hem lite "tyg" från Sthlm, dessvärre åker en del tillbaka till affären men det betyder ju att jag får köpa minst lika mycket som jag lämnar tillbaka. Visst?

 

Len som en barnrumpa

Hemma i Umeå efter en maraton i vår huvudstad men jag må erkänna att mitt lilla milslopp var aningen mer onyttigt och onödigt än my dear friends. Medans de plågade sig genom Tjejmilen så sprang jag på stan, shoppade och hann trycka i mig en chokladboll. Jepp min typ av ”Tjejmils resa” var aningen mer onyttig :)


Men nu är det sista veckan av slapp ledighet för nästa vecka är fylld av skola och möten. Det går fort nu och det händer 100 stora saker som får mina knäskålar att darra och hjärtat banka fortare. Undra om personen som myntade ordspråket ”Allt ordnar sig” lyckades behålla den optimistiska andan livet ut? Nåväl len som en barnrumpa efter lite kladd i ansiktet ska jag ägna min kväll till att få Joey att kasta sig över Pacey. Säsong nr 3 är igång!

Stockholm baby!


Med dessa i minnet åker jag till huvudstaden med Norsjömaffian för shopping och mys! C Ya!

Really want it from head to toe

Solen skiner, det trådlösa nätet funkar igen och jag mår lite bättre. Vågar knappt använda ordet bättre för vips måste man byta ut det mot sämre. Men vi är optimistiska och visst håller även ni tummarna!? Stockholms resan har varit planerad sedan länge och bättre sällskap kan man inte få så det vore surt att stanna hemma. Däremot att 7 av mina vänner tänker springa tjejmilen gör mig tveksam om denna resa är ren idioti? Dom springer och jag tar sovmorgon hehehe. It’s a deal!


Sen vill jag tacka Telia som gör det möjligt att ringa snorbilligt till min söta jävel i norr!